Maggie Sottero trouwjurk

De perfecte Maggie Sottero trouwjurk vind je bij New Styling Bruidsmode. Al vijf generaties lang is de Sottero familie bezig met het ontwerpen van bruidsjurken over de hele wereld. Dit resulteerde uiteindelijk in de ontwerpen van Maggie Sottero: bruidsmode voor ieder figuur in diverse stijlen. Maggie Sottero weet waar ze over praat met jarenlange ervaring in de familie. De trouwjurken van Maggie Sottero zijn speciaal en worden gemaakt van handgemaakte patronen. Met de internationaal geproduceerde stoffen, de handgemaakte versieringen en het mooie pasmodel kom je tot de perfecte op maat gemaakte trouwjurk. Maak nu een afspraak om Maggie Sottero bruidsmode te komen passen.

 

Een aantal redenen om bij de zussen van New Styling op zoek te gaan naar jouw droomjurk:

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Prachtige trouwjurk van Maggie Sottero

Maggie Sottero richt zich sinds 1997 op romantische bruiden met een moderne visie op het huwelijk. De trouwjurken van Maggie Sottero zijn vervaardigd van stoffen van de hoogste kwaliteit en geaccentueerd met bijzondere handversieringen en glinsterende kristallen. Door innovatieve ontwerpen te combineren met de perfecte pasvorm weet Maggie Sottero de droom van iedere bruid werkelijkheid te maken. Wij hebben veel verschillende Maggie Sottero trouwjurken in ons assortiment. Bekijk onze trouwjurken eenvoudig online of kom langs in onze showroom. Klik op onderstaande button om direct een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak →

Trouwjurken in diverse stijlen

In onze collectie vind je Maggie Sottero trouwjurken in een gevarieerde selectie van stijlen, waaronder chique trouwjurken en romantische, sprookjesachtige bruidsjurken. Voor iedere stijl en voor ieder figuur is er de juiste Maggie Sottero trouwjurk. Naast trouwjurken van Maggie Sottero verkopen wij ook bruidsjurken van andere bekende en minder bekende merken. Denk hierbij aan: Randy FenoliLillian West en Sweetheart. Door onze ervaring in de wereld van bruidsmode weten de zussen van New Styling precies welke trouwjurk bij je past.

Maggie Sottero plus size trouwjurk

Onze klanten over Maggie Sottero bruidsjurken

Onze klanten beoordelen New Styling met gemiddeld een 9,9 op Perfect Wedding! Hier zijn wij erg trots op en wij willen ook jou graag voorzien van een prachtige bruidsjurk. Maggie Sottero trouwjurken zijn onderdeel van ons grote assortiment bruidsjurken. Velen vinden in ons assortiment Maggie Sottero bruidsmode de perfecte jurk om in te trouwen.

Trouwjurken Baarn

Onze Maggie Sottero trouwjurken bekijken

Ben je benieuwd welke Maggie Sottero trouwjurken we bij New Styling in de collectie hebben? Ga dan naar de collectiepagina en filter de trouwjurken op ‘Maggie Sottero’. Onze collectie is constant in beweging en we zijn altijd bezig deze aan te vullen en te updaten. Zo hebben we op elk moment verschillende modellen en stijlen. Daar zit ongetwijfeld een Maggie Sottero trouwjurk bij, passend bij jouw persoonlijkheid en smaak. Bekijk de prachtige Maggie Sottero bruidsmode online en maak een afspraak om ze te komen passen!

Een Maggie Sottero bruidsjurk passen?

Maggie Sottero bruidsmode is één van de meest gewilde bruidsmodemerken ter wereld. Kun je niet wachten om de Maggie Sottero trouwjurken aan te passen? Kom dan langs bij ons in Hilversum. Maak eerst een afspraak door op onderstaande knop te drukken zodat we alle aandacht en tijd voor je hebben. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet ga jij trouwen in een prachtige Maggie Sottero trouwjurk!

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag