Bruidsmode Baarn

Op slechts twintig minuten rijden vanaf Baarn is onze bruidsmodewinkel te vinden. Midden in ‘t Gooi, in de gezellige straatjes van Hilversum. Onze bruidswinkel is gevestigd aan de Groest 108. Erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar je kunt natuurlijk ook met de auto komen. Parkeren doe je namelijk gratis voor de deur! Ben je op zoek naar de mooiste bruidsmode van Baarn en omstreken? Kom dan zeker naar onze bruidsmodezaak. Een grote collectie trouwjurken én eerlijk advies zorgen ervoor dat we samen met jou een trouwjurk vinden die je oogverblindend staat.

Bruidsmode Baarn Trouwjurken Baarn

 

Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Maak een afspraak →

 

Onze collectie trouwjurken

In onze collectie zijn romantische trouwjurken, klassieke trouwjurken, moderne trouwjurken en design trouwjurken te vinden. Van satijn, kant, tule, zijde of chiffon. Misschien heb je zelf al een idee hoe jouw droomjurk er uit moet komen te zien. Heb je een foto van je droomjurk? Laat deze dan vooral aan ons zien! Heb je totaal nog geen idee wat voor soort bruidsjurk je wilt dragen op één van de mooiste dagen van je leven? Geen probleem. Bruidsjurken vind je bij ons namelijk in overvloed. Kom langs in onze bruidsmodewinkel vanuit Baarn en door een aantal jurken te passen krijgen we een goed beeld van de stijl waar je naar op zoek bent. In onze collectie bevinden zich onder ander de merken Adore by Justin Alexander, Rosa Clara Group, Modeca, Lillian West, Justin Alexander, Maggie Sottero en Herve Paris. Onze bruidsmodezaak nabij Baarn is goed bereikbaar!

Daarnaast hebben wij ook trouwjurken in onze collectie van minder bekende ontwerpers. Goed om te weten: wij werken samen met ateliers verspreid door het hele land. Aanpassingen aan de jurk zijn dus mogelijk!

Ook voor plus size trouwjurken

In onze bruidswinkel kun je niet alleen terecht voor maatje 36 tot en met 40. We kunnen de jurken bestellen tot en met maat 58. Daarnaast zijn meerdere merken die maatwerk leveren. Dit betekent dat elke maat mogelijk is. Ben je op zoek naar een plus size trouwjurk? Maak vrijblijvend een afspraak om de collectie te bekijken en te passen.

Bruidsmode Baarn

Voor de mooiste bruidsmode van Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Baarn en omstreken ben je bij New Styling aan het goede adres.

Bruidswinkel Baarn

 

Route vanaf Baarn

Je bereikt onze bruidsmodezaak binnen slechts twintig minuten rijden vanaf Baarn. Ook kun je met het openbaar vervoer komen. Wij zijn gevestigd op slechts 5 minuten loopafstand vanaf het trein- en busstation. Bekijk de route vanaf Baarn via onderstaand kaartje. Door op ‘meer opties’ in het kaartje te klikken, kun je een gepersonaliseerde routebeschrijving maken vanaf jouw eigen adres in Baarn.

 

Jannie van de Visch

Wat staat je goed? Wat past écht bij jou? En waar voel jij je fijn in, zodat je straalt op jullie Grote Dag? Ik adviseer je graag. Bel me op 035 631 61 98 of mail jannie@newstyling.nl voor een afspraak.

Rian van de Visch

Benieuwd naar de laatste trends in bruidsmode? Ik kan je er alles over vertellen. En ook of die trends bij je passen. Ik hoor graag van je via rian@newstyling.nl. Bellen mag ook op 035 631 61 98.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag