Bruidsmode Bunschoten

Bruidsmode Bunschoten vind je bij New Styling! Wij hebben onder andere prachtige bruidsjurken van de populaire merken Justin Alexander, Maggie Sottero, Rosa Clara Group en Modeca. Daarnaast verkopen wij ook jurken van andere ontwerpers. Wij weten hoe belangrijk dé jurk is voor je trouwdag en daarom doen wij er ook alles aan om jou te helpen met het vinden van je droomjurk. De zussen van New Styling  staan voor het geven van eerlijk advies en maken echt werk van jouw trouwdag. Bekijk ons aanbod trouwjurken eenvoudig online.

Maggie-Sottero-kanten-strapless-trouwjurk-Fiona-Royale Bohemian trouwjurken Amersfoort

Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Prinsessenjurk of mermaid dress?

Ben je al even aan het zoeken naar je droomjurk, maar heb je dé jurk nog niet gevonden? Vergeet dan vooral niet om langs te komen bij New Styling bruidsmode. Ga je voor een echte prinsessenjurk of toch voor een ‘mermaid dress’? Je vindt het allemaal in onze bruidswinkel. Verder beschikken wij over allerlei accessoires om jouw trouwlook helemaal compleet te maken. Wij kunnen niet wachten om jou te helpen met het vinden van de perfecte bruidsmode nabij Bunschoten.

Passen, passen en nog eens passen!

Bij New Styling kun je in alle rust bruidsmode in de buurt van Bunschoten bekijken. Maak van te voren wel een afspraak, zodat wij alle tijd voor je hebben. Het zoeken van bruidsmode is een intensief proces en wij willen je alle aandacht geven. Tijdens de kennismaking in onze bruidswinkel krijg jij de mogelijkheid om je wensen kenbaar te maken. Vaak weten we al snel of we een jurk hebben die voldoet aan je wensen. Daarna begint het echte werk, want het is tijd om bruidsjurken te passen. Passen, passen en nog een passen, totdat jij de jurk hebt gevonden waarin jij echt kan stralen op jullie grote dag in Bunschoten!

Kom je een trouwjurk in onze bruidsmodewinkel tegen die bijna perfect is? Maar sluit de jurk toch niet helemaal goed aan op je lichaam? Geen paniek! Wij werken samen met ateliers in de buurt van Bunschoten die jouw trouwjurk perfect aanpassen. Geef een bruidsjurk dus niet zomaar op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Trouwjurken Amsterdam - Hilversum

Perfecte bruidsmode nabij Bunschoten

Onze bruidsmodezaak ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Bunschoten. Combineer een bezoekje aan onze winkel met de gezellige straatjes van Hilversum. Je kunt gratis parkeren voor onze winkel. Ook kun je ons goed bereiken met het openbaar vervoer vanaf bunschoten. Wij hopen dat jij na een bezoek aan New Styling naar huis gaat met de perfecte bruidsmode nabij Bunschoten voor jouw droombruiloft! Naast bruidsmode in Bunschoten moet je ook bij New Styling zijn voor bruidsmode in Amsterdam, Zeist, Amersfoort en Baarn.

Route vanaf Bunschoten

Vanaf Bunschoten bereik je onze bruidsmodewinkel met de auto binnen circa 20 minuten. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf het treinstation! Door bij onderstaand kaartje op ‘meer opties’ te klikken, kun je eenvoudig een gepersonaliseerde route vanaf je eigen adres in Bunschoten maken.

New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.8 uit 10 gebaseerd op beoordelingen. op de site van TPW

 

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag