Bruidsmode Zeist

Op zoek naar bruidsmode nabij Zeist? Dan ben je bij New Styling aan het juiste adres. Tijdens de verloving komt er een erg spannende maar vooral ook leuke tijd voor je aan. Samen met jou kunnen wij op zoek gaan naar jouw ideale trouwjurk. We werken op afspraak waarbij je bijvoorbeeld een goede vriendin of familielid kan meenemen. Wij houden de laatste trends nauwlettend in de gaten. Bovendien kunnen wij ook professioneel de jurk op maat maken. Ga je op korte termijn al trouwen in Zeist? Dat is geen probleem, alles is bij ons bespreekbaar. Kortom, voor bruidsmode nabij Zeist zit je bij New Styling Bruidsmode goed!

Trouwjurken Baarn Trouwjurken Baarn, Amersfoort, Hilversum

Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Diverse merken Bruidsmode in buurt van Zeist

Ons assortiment bruidsmode nabij Zeist is groot en divers. Merken als Justin Alexander, Sincerity, Modeca, Rosa Clara Group en Maggie Sottero ontbreken niet in onze collectie. Daarnaast beschikken we over vele andere merken in onze bruidswinkel nabij Zeist. In een gesprek kun je bij ons je voorkeuren doorgeven. Wij kunnen van bepaalde bruidsmode merken een zichtzending ontvangen. Wil je graag de trouwjurk helemaal aangepast naar jouw voorkeur? Dat is voor ons geen probleem. Wij werken met professionele ateliers samen die jouw trouwjurk voor je aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van een strapless jurk naar een jurk met halter. Hierdoor zijn de mogelijkheden enorm bij onze bruidsmode winkel nabij Zeist.

Bohemian trouwjurken Amsterdam, Hilversum Modeca plus size trouwjurken

Plus size bruidsmode

Ben je op zoek naar bruidsmode voor een maatje meer? Geen probleem, wij hebben in onze bruidswinkel nabij Zeist genoeg keuze. We hebben altijd voldoende plus size trouwjurken op voorraad. Alle plus size bruidsmode staat garant voor een romantische en stijlvolle look. De maten lopen doorgaans van maat 44 tot en met 52 en zijn meestal na te bestellen t/m 58. Woon je nabij Zeist? Maak gerust een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bruidsmode Zeist

Wij zijn gevestigd in Hilversum en ook goed bereikbaar vanuit Zeist, Amsterdam, Amersfoort, Baarn en omgeving.

Route naar onze bruidswinkel vanaf Zeist

Onze bruidsmodezaak nabij Zeist is gevestigd in het winkelcentrum van Hilversum. Vanuit Zeist ben je via de A27 in 28 minuten rijden in het centrum van Hilversum. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur. Kom je liever met het openbaar vervoer? Onze bruidswinkel is op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Wil je ons telefonisch bereiken? Bel dan naar 035 631 61 98. Je mag ons ook mailen op: info@newstyling.nl.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag