Bruidsmode

Bruidsmode om in te stralen

Allereerst namens de zussen van New Styling Bruidsmode: van harte gefeliciteerd. Wat geweldig, je gaat trouwen! We weten wat je bezighoudt, het vinden van de perfecte bruidsjurk. Als bruid sta je ongetwijfeld in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens deze speciale dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Dat begint bij het vinden van mooie bruidskleding. De meeste vrouwen dromen al van jongs af aan over het dragen van een prachtige jurk op de mooiste dag van hun leven. Deel je wensen met de zussen van New Styling bruidsmodezaak. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomjurk, zodat je straalt op jullie Grote Dag!

Offshoulder-bruidsjurk-Edison-by-Maggie-Sottero

Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Maak een afspraak →

 

De mooiste collectie bruidsmode

Iedereen is anders en we hebben allemaal onze eigen stijl. Wat bruidsmode betreft draait het allemaal om jou en waar jij je goed in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, straal je dat ook uit. Daarom kun je bij onze bruidsmodezaak verschillende stijlen proberen. Romantisch, vintage of juist de klassieke bruidsmode? Bij ons vind je bruidsmode in heel veel verschillende stijlen en van diverse merken. Merken die je veelal terugvindt in ons assortiment zijn:

De nieuwste collectie bruidsmode vind je op onze website én in onze bruidsmodezaak.

Bekijk hier ons gehele aanbod trouwjurken

Bruidsmode passend voor elk figuur

Wij vinden het belangrijk dat bruidsmode past bij je persoonlijkheid. Ook speelt je figuur een belangrijke rol bij het vinden van de perfecte bruidsmode. Welke bruidsjurk doet jouw figuur het beste uitkomen? Je bent van harte welkom in onze bruidsmodezaak om dit in alle rust en privacy te ontdekken. Daarbij kun je rekenen op eerlijk advies, zodat we de bruidsjurk vinden die het beste bij je past. Het eindresultaat? Een waanzinnig indrukwekkende en stralende bruid. En wist je al dat wij samen werken met ateliers verspreid door het hele land? Zo weet je zeker dat jouw bruidsjurk perfect past bij jouw figuur.

Trouwjurk-met-rok-met-lagen-Winona-by-Maggie-Sottero  

Graag tot ziens in onze bruidsmodezaak

Voor de mooiste bruidsmode van Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Baarn en omstreken bent u bij New Styling aan het goede adres. Wil je onze bruidsmode graag komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze gezellige bruidsmodezaak in Hilversum. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd en aandacht voor je hebben. Via onze website kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Neem gerust je moeder, zussen en/of een vriendin mee mee naar onze bruidsmodezaak. Wij kunnen je dan ook meer vertellen over de laatste trends in bruidsmode.

 

New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.9 uit 10 gebaseerd op beoordelingen. op de site TPW.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag