Welkom in onze bruidswinkel

De op 1 na mooiste dag van je leven

Almere Haven was 12,5 jaar onze vestigingsplaats. In 2016 is New Styling Bruidsmode verhuisd en in Hilversum neergestreken. Ons prachtige historische pand met gratis parkeergelegenheid ligt tegen het winkelhart van Hilversum. Vlakbij gezellige restaurantjes, cafés en leuke winkels. En je bent er van harte welkom om in alle rust en privacy de jurk van je dromen uit te komen zoeken. We maken er samen een bijzondere dag van. Misschien wel de op 1 na mooiste dag van je leven. Voor de mooiste bruidsmode van Hilversum, Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Baarn en omstreken bent u namelijk bij New Styling aan het goede adres.

Eerlijk advies, waar je écht wat aan hebt

Een trouwjurk uitzoeken bij New Styling is een ware beleving. We beginnen met koffie, thee of een drankje en maken uitgebreid kennis. Graag horen we wat jij mooi vindt. Neem dus gerust plaatjes mee om ons een idee van jouw droomjurk te geven. Vervolgens gaan we écht aan de slag om de trouwjurk van jouw dromen te vinden. Passen, passen en nog eens passen dus. Maar ook lachen, kletsen en misschien wel een traantje. Hoort er gewoon bij. Ons advies is altijd eerlijk en direct. En vooral niet opdringerig. Hebben we zelf ook een hekel aan.

Aandacht, aandacht, aandacht

Het uitzoeken van een bruidsjurk is een geweldig leuk, maar ook intensief proces. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Zodat we alle tijd én aandacht voor je hebben. Maak een afspraak en neem gerust je moeder, zussen en een vriendin mee. Gezellig!

 

 

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag