Liefde, passie en
heel veel plezier samen

Getrouwd met ons werk

Wij van New Styling, dat zijn Rian en Jannie Van de Visch. Zussen inderdaad. En getrouwd met ons werk. Omdat wij zussen zijn, kennen we elkaar door en door. Jannie kent alle trends omtrent bruidsmode vanuit sales en marketing. En Rian kan je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is met een trouwjurk. Samen zorgen wij voor een bruidsjurk, die écht bij je past. Waarin jij je prettig voelt, zodat je straalt op jullie Grote Dag. Dat is wat we al meer dan 20 jaar doen samen. Met liefde, passie en heel veel plezier. Want daar gaat het om, ook als je gaat trouwen.

Jouw droomjurk reflecteert je persoonlijkheid

Wat vinden wij belangrijk voor jou en je droomjurk? Wil je stralen tijdens je huwelijk, dan moet je bruidsjurk passen bij je persoonlijkheid. En dat is dus heel persoonlijk. Daarom willen we je graag zo goed mogelijk leren kennen. Wie ben je, hoe sta je in het leven, wat vind je mooi? En wat juist niet? Wij zijn ervan overtuigd, dat er niet zoiets is als een bepaalde jurk, die bij een bepaald type vrouw past.

Jannie van de Visch

Wat staat je goed? Wat past écht bij jou? En waar voel jij je fijn in, zodat je straalt op jullie Grote Dag? Ik adviseer je graag. Bel me op 035 631 61 98 of mail jannie@newstyling.nl voor een afspraak.

Rian van de Visch

Benieuwd naar de laatste trends in bruidsmode? Ik kan je er alles over vertellen. En ook of die trends bij je passen. Ik hoor graag van je via rian@newstyling.nl. Bellen mag ook op 035 631 61 98.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag