Korte bruidsjurken en trouwjurken.

Geplaatst op 14 oktober 2015

Ga jij trouwen en hebben jullie een informele bruiloft of wil jij niet als een prinses op je trouwdag verschijnen? Dan zou een korte bruidsjurk of trouwjurk zo maar jouw droomjurk kunnen zijn. Korte trouwjurken en bruidsjurken worden steeds populairder. Het is net even wat anders en het wow effect zal je ook zeker krijgen als een korte trouwjurk of bruidsjurk datgene is wat helemaal bij jou als persoon past. Een korte trouwjurk of bruidsjurk is absoluut niet saai en is super elegant!

Korte trouwjurken en bruidsjurken zijn er in verschillende lengtes. Net onder de knie wordt ook wel tea length genoemd. Ben je niet zo groot? Dan kun je kiezen voor een jurk die tot op je knie komt en heb je mooie benen? Draag dan een mini jurk. Hier wel even op letten dat je met je benen over elkaar zit om er op je trouwdag elegant uit te blijven zien.

Korte trouwjurken en bruidsjurken zijn in veel verschillende stijlen te krijgen. Zo kan iedere bruid een korte trouwjurk of bruidsjurk kiezen die helemaal bij haar persoonlijke uitstraling past. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd van vintage tot modern en van wijd tot strak. In de bruidsstoffen voor de korte bruidsjurken en trouwjurken zit ook veel variatie. Van kant tot satijn en van tule tot organza. Prachtige applicaties en accessoires maken de korte trouwoutfit helemaal af en kan je jouw korte jurk nog meer stijl meegeven. Bij een korte bruidsjurk of trouwjurk kan je ook heel goed een sluier dragen om die extra mystiek van een bruid te creëren. Ga hier niet mee over de top. Zorg dat je sluier niet alle aandacht van jouw korte trouwjurk afhaalt en dat de lengte van de sluier mooi past bij de jurk. Wij adviseren je graag.

korte trouwjurken tea length mini

Wil jij een korte jurk maar wel met iets meer bruid gevoel? Kies dan voor een trouwjurk of bruidsjurk die van voren kort en van achteren lang is. De sleep geeft je dan net iets meer dat bruid gevoel. Wat ook leuk is bij een korte bruidsjurk is dat je je schoenen extra aandacht kan geven. Daar waar ze bij een lange bruidsjurk vaak weg vallen, komen de bruidsschoenen onder een korte trouwjurk veel beter tot hun recht. Zoals je in je zoektocht misschien al wel gemerkt hebt, is er in vergelijking met de lange trouwjurken maar een klein percentage korte jurken te vinden. Eigenlijk geeft het alleen maar aan dat het extra bijzonder is om een korte trouwjurk of bruidsjurk op jouw trouwdag te dragen.

Op zoek naar een korte trouwjurk of bruidsjurk? Kom dan eens bij ons langs om je te laten adviseren over korte trouwjurken en bruidsjurken. In onze bruidswinkel hebben wij een paar prachtige en bijzondere korte trouwjurken en bruidsjurken in onze collectie. Maak een geheel vrijblijvende afspraak om eens te kijken hoe een korte trouwjurk bij jou staat en of dat wellicht helemaal is wat je zoekt voor jullie bijzondere dag. Je bent van harte welkom!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag