New Arrivals Stella York Bridal!

Geplaatst op 7 oktober 2015

Van het romantische merk Stella York Bridal hebben wij weer een paar prachtige bruidsjurken en trouwjurken binnen gekregen. Stella York Bridal heeft een lijn waarin de moderne bruid zich helemaal kan vinden. De trouwjurken en bruidsjurken uit de collectie 2016 van Stella York Bridal hebben een eigentijdse lijn waarin dit jaar vooral de ruggen op een bijzondere wijze zijn bewerkt.

De bruidsmode van Stella York laat in de collectie 2016 vooral de romantische stoffen zoals kant, tulle en organza zien. De zachte romantische, bohemian uitstraling waar veel bruiden op dit moment naar zoeken, is heel goed vertegenwoordigd. Op een vintage, bohemian of traditionele bruiloft zal een bruid die een trouwjurk of bruidsjurk van Stella York draagt dat WOW effect op haar gasten hebben. Trouwjurken en bruidsjurken van dit bijzondere merk Stella York zijn bij ons in de winkel te bewonderen.

Maak eens een geheel vrijblijvende afspraak om je door ons te laten adviseren over de nieuwste trends van het bruidsmodemerk Stella York en in de bruidsmode over het algemeen. Bruidsjurken en trouwjurken van Stella York zullen je verbaasd doen staan. Je bent van harte welkom!

Stella York, 6118  Stella York, 6025

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag