NIEUW! Rebecca Ingram by Maggie Sottero Designs!

Geplaatst op 14 oktober 2016

Nieuw: Rebbeca Ingram by Maggie Sottero Designs

Alle bruiden opgelet! Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat Maggie Sottero er een nieuwe bruidsmode lijn bij heeft. De Rebecca Ingram collectie wordt door Maggie Sottero designs deze herst al gelanceerd! De nieuwe hoogwaardige lijn van Rebecca Ingram bruidsjurken en trouwjurken is geïnspireerd door de moderne, romantische bruid. Niet alleen zal de eerste collectie van Rebecca Ingram je aandacht met charmante details trekken maar ook met ingetogen versieringen en subtiele illusie halslijnen en bijzondere rug partijen. Rebecca Ingram bruidsjurken en trouwjurken hebben een romantische, bohemian uitstraling. Wij zijn heel erg enthousiast over de nieuwe ontwerpen van Rebecca Ingram en zijn benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.

Rebecca Ingram trouwjurken bruidsjurken

Tijdloze elegantie! De nieuwste toevoeging aan de Maggie Sottero ontwerpen is de lijn van Rebecca Ingram. Rebecca Ingram trouwjurken bieden tijdloze elegantie en superieure kwaliteit voor de moderne en romantische bruid. De allereerste collectie van Rebecca Ingram heeft de naam Olivia gekregen en deze collectie van Rebecca Ingram heeft vleiende silhouetten, ingetogen versieringen, en een vrouwelijke uitstraling in een reeks van mooie ivoor en blush kleurstellingen.

Rebecca Ingram trouwjurk en bruidsjurk

Benieuwd naar de nieuwste collectie van Rebecca Ingram? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak om de trouwjurken en bruidsjurken van Rebecca Ingram bij ons te bekijken en passen. Je zult versteld staan van de unieke ontwerpen van de bijzondere bruidsmode collectie van Rebecca Ingram. Je bent van hart welkom!

Trouwjurken en bruidsjurken zien van Rebecca Ingram? Klik dan hier.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag