Rembo Styling blijft verrassen!

Geplaatst op 5 september 2015

Het Belgische bruidsmode merk Rembo Styling blijft ons de laatste jaren verrassen. Op dit moment zijn ze de echte trendzetters geworden in de trouwjurken en bruidsjurken branche. Rembo Styling creëert een frisse, moderne en relaxte look voor de moderne bruid. Collecties van Rembo Styling zijn ontworpen door vier designers. Zij hebben elke een eigen signatuur en ze werken met z’n allen samen om een mooie hedendaagse collectie voor de moderne, dynamische en fashionable bruid te ontwerpen. De ontwerpen van de trouwjurken en bruidsjurken van Rembo Styling zijn heel vernieuwend en gedurfd voor de huidige bruidsmode branche. Rembo Styling geeft jonge designers een mooie kans om bijzondere bruidsmode te laten zien. En dat werkt!

Voor de 2016 collectie trouwjurken en bruidsjurken werkt Rembo Styling dit jaar vooral met mooie soepele stoffen. Prachtig kant samen met chiffon en bijzondere applicaties maken dat deze bruidsjaponnen van Rembo Styling een eigentijdse, bohemian en romantische uitstraling krijgen. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere bruidsmode merk en haar nieuwe collectie van 2016? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak om bij New Styling Bruidsmode de laatste bruidsmode trends van Rembo Styling te bekijken.

In onderstaand filmpje krijg je een indruk hoe de speciale trouwjurken gemaakt worden bij onze leverancier Rembo Styling Bruidsmode.

Making off Rembo Styling

 

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag