Sincerity & Sweetheart NIEUW in onze collectie!

Geplaatst op 6 september 2016

De leverancier van de gerenommeerde merken Sincerity en Sweetheart heeft ons benaderd of wij deze merken in onze collectie willen opnemen. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen! Deze merken zijn al jaren topmerken binnen de bruidsmode en wij zijn dan ook trots dat wij deze merken mogen verwelkomen in onze winkel. Vanaf oktober/november zijn deze trouwjurken bij ons te bewonderen.

Sincerity Bridal is een romantische en klassieke collectie trouwjurken en bruidsjurken. De Sincerity Bridal trouwjurk collectie bestaat uit een breed scala van dromerige stoffen geaccentueerd met verschillende versieringen en applicaties die van elke bruidsjurk iets unieks maken. Bruidsjurken en trouwjurken van Sincerity zijn er in veel verschillende stijlen en silhouetten. Van zeemeermin (fishtale) tot baljurk en van trouwjurken geschikt voor het strand of kasteel. Sincerity Bridal heeft voor elke bruid de perfecte bruidsjurk in haar sprookjesachtige collectie.

sincerity trouwjurk  SIncerity 3917  sincerity 3933

De Sweetheart trouwjurken en bruidsjurken richten zich op jeugdige bruid. Dit komt mooi naar voren in de styling met behulp van een mix van girly en kokette silhouetten met draperen, ruches en lagen. Trouwjurken en bruidsjurken van Sweetheart zijn voorzien van zachte romantische elementen, schitterende kralen en fijne gedrapeerde stoffen die onze bruidsjurken die uitstraling geven die passen bij de romantische jeugdige bruid. Sweetheart bruidsjurken en trouwjurken hebben als kenmerk dat ze licht van gewicht zijn en dus heel comfortabel te dragen zijn. Geschikt voor elke bruiloft op het strand, in de tuin, in een bos of bijvoorbeeld op een festival bruiloft.

sweetheart-6152  Sweetheart-6107  Sweetheart 6155

Kom jij uit Hilversum, Bussum, Naarden, Baarn, Blaricum, Laren, Eemnes of Huizen? Kom dan naar New Styling Bruidsmode in Hilversum om deze romantische trouwjurken van Sincerity of Sweetheart te bekijken en te passen. Wellicht zit jouw droomjurk er wel tussen. Vanaf oktober/november kan je deze bruidsjurken en trouwjurken bij ons bewonderen. Je bent van hart welkom!

Klik hier om onze bruidsjurken en trouwjurken van het bruidsmodemerk Sweetheart te bekijken en hier voor het merk Sincerity.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag