Sneak Peak collectie trouwjurken 2016

Geplaatst op 9 juni 2015

Ook dit jaar hebben wij weer de catwalkshows en beurzen bezocht om voor jullie de laatste trends op bruidsmode gebied te bekijken. De collecties trouwjurken van 2016 van onze internationale bruidsmodemerken zijn weer veelbelovend! Het trouwjaar 2016 staat voor de bruidsmode vooral in het teken van de diversiteit.

Voorheen waren er vooral heel veel strapless trouwjurken en bruidsjurken. De collectie trouwjurken 2016 heeft daarin veel meer diversiteit. Kapmouwtjes, lange mouwen, strapless, halter en hooggesloten bruidsjurken met een doorzichtig organza of kant waar mooie kanten accenten op zijn verwerkt. Zo blijven trouwjurken met zo’n halslijn vooral ook heel vrouwelijk en sexy.

De low back zien we ook in de meeste collecties. Prachtige trouwjurken en bruidsjurken met geweldige ruglijnen al dan niet bewerkt met knoopjes en prachtige applicaties geven de achterkant van jouw trouwjurk een onvergetelijk effect!

De collecties trouwjurken 2016 laten heel veel kant zien met daaronder steeds meer de nude kleur of een light gold effect. Op en top vrouwelijk door veel slanke lijnen en soepele stoffen. Bruidsjurken van 2016 blijven ook hierin divers want de wijde A-lijn trouwjurken met romantische tule rokken en bewerkte lijfjes met veel glitter en svarovski kristallen zijn ook nog steeds hot.

De vintage of bohemian stijl komt in de collecties trouwjurken en bruidsjurken 2016 wederom terug. Prachtige vrouwelijk lijnen met soepele stoffen als chiffon en delicaat kant met hier en daar mooie bloemaccenten.

De collecties trouwjurken en bruidsjurken 2016 zijn vanaf oktober 2015 bij ons in de bruidsmodewinkel te bewonderen. En om jullie alvast een klein beetje in de 2016 stemming te krijgen hier alvast een sneak peek van de 2016 collectie van Blue by Enzoani en Beautiful by Enzoani!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag