Stellabrate!

Geplaatst op 16 juni 2016

Tijd om de nieuwste collectie van ons topmerk Stella York te vieren met alvast een sneak peak in de collectie 2017! Bruidsmode merk Stella York is in Nederland nog niet zo lang op de markt maar door haar prachtige ontwerpen verovert dit romantische bruidsmode merk snel de harten van onze bruiden. Mooie A-lijn trouwjurken, bijzondere fit & flare bruidsjurken en bruidsjaponnen met een prachtig bewerkte rug maken deze droomjurken tot een must have voor elke bruid. Scroll naar beneden en laat je verrassen!

nieuwsbrief stella

Hierboven alvast een paar voorbeelden van de romantische trouwjurken van de 2017 collectie van Stella York. Zoals je ziet wordt de bruidsmode collectie van Stella York in 2017 weer heel bijzonder. Stella York verwerkt veel kant in haar trouwjurken omdat het zo’n zachte romantische uitstraling heeft. De ontwerpers zorgen ervoor dat elke trouwjurk een magnifieke pasvorm hebben waar je vrouwelijke vormen heel goed in uit komen. Verder zorgen de bijzondere applicaties, perfecte pasvorm en stoffen als tule en zacht satijn ervoor dat jij als bruid straalt op jullie trouwdag.

De nieuwe collectie 2017 van Stella York komt vanaf augustus bij ons binnen en dan zullen bruiden vanuit grote plaatsen in midden Nederland als Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Almere naar onze bruidswinkel komen om deze collectie 2017 te bewonderen. Maar vooral komen onze bruiden uit ’t Gooi en omgeving. (Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Naarden, Loosdrecht, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn en Huizen.)
In ieder geval koop je de mooiste bruidsjurken van Stella York bij New Styling Bruidsmode in Hilversum.

Ben jij ook benieuwd wat de bruidsmode collectie 2017 van Stella York voor jou te bieden heeft? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak om samen met ons verschillende bruidsjurken van Stella York te bekijken en te passen. Wie weet heeft Stella York jouw droomjurk in haar collectie trouwjurken en bruidsjurken. Je bent van harte welkom!

Bekijk hier onze collectie trouwjurken van ons topmerk Stella York.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag