Tara Keely by Lazaro verkrijgbaar in Nederland!

Geplaatst op 22 december 2015

Het bruidsmode merk Tara Keely is nu te verkrijgen bij New Styling Bruidsmode in Hilversum! Deze collectie trouwjurken en bruidsjurken is ontworpen door Lazaro Perez en is geïnspireerd door vrouwelijke silhouetten en zachte verleidelijke stoffen. De mix van gedetailleerde applicaties, weelderige tule, zachte exclusieve stoffen en accenten van glinsterende kralen, biedt deze bruidsjurk collectie haar bruiden de ideale romantische look. De Tara Keely bruidsjurken en trouwjurken collectie is voor de sierlijke en elegante bruid.

Tara Keely’s bruidsjurken en trouwjurken worden ontworpen door de bekende ontwerper Lazaro Perez. Lazaro is bekend van het TLC programma Say Yes To The Dress en hij staat bekend om zijn onberispelijke pasvorm en glamoureuze collecties met prachtige kralen en borduurwerk met dramatische silhouetten. Met meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, wordt Lazaro beschouwd als een van de beste bruids-ontwerpers van de bruidsmode industrie. De Tara Keely trouwjurken en bruidsjurken zijn dan ook zeer gewild onder de bruiden.

Tara-Keely-by-Lazaro-2504_Front-trouwjurk-bruidsjurken-bruidsmode   Tara-keely-by-Lazaro-2500-bruidsjurken-trouwjurk-bruidsjapon    Tara-Keely-by-Lazaro-bruidsjurken-trouwjurken

New Styling Bruidsmode is vereerd om de lijn trouwjurken en bruidsjurken van het bruidsmode merk Tara Keely aan te kunnen bieden aan de Nederlandse bruiden. Benieuwd naar deze nieuwe lijn van Tara Keely bij ons in de bruidswinkel? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom kijken en passen om te zien of Tara Keely by Lazaro jouw stijl trouwjurken is.

Klik hier om de Tara Keely trouwjurken en bruidsjurken te bekijken.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag