Welke trouwjurk past bij jouw figuur?

Geplaatst op 20 mei 2016

body shapes

Rechthoekig, appel, peer, zandloper … Vrouwen zijn er in alle soorten en maten. Als bruid is het je doel om je beste eigenschappen te benadrukken met een trouwjurk die het beste werkt voor jouw figuur. De ontwerpers van Essence Designs geven je in deze blog een paar tips.

Wij van New Styling Bruidsmode vinden wel dat iedere bruid vooral zelf moet kijken in welke trouwjurk zij zich het lekkerst voelt. Iedere bruid is anders, met ieder een eigen persoonlijkheid en een eigen smaak. Zo zal de ene bruid haar heupen juist willen laten zien omdat ze ze zo mooi vrouwelijk vindt. Een andere bruid, met diezelfde heupen, zou ze juist willen verbergen. Kijk dus vooral naar wie je bent en welke trouwjurk het beste past bij jouw persoonlijkheid.

Trouwjurken die het beste staan bij een zandloper figuur.
Kies een trouwjurk die je rondingen benadrukt, zoals deze prachtige bruidsjurk met grafische kant over een satijnen onderlaag van het merk Martina Liana.
Stella York1

Crop tops zijn ook vleiend voor een bruid met een zandloper figuur. Deze Tyler top met de Sanja rok van Martina Liana zorgen voor de perfecte combinatie.
Stella York2

En we houden van het idee van een-wrap geïnspireerde bruidsjurk voor bruiden met een zandloper figuur.
Stella York3

 

Trouwjurken die geschikt zijn voor bruiden met een appel figuur.
Als je een appelvorm hebt, is je doel om je buik te minimaliseren. Kies een trouwjurk die je schouders mooi laten uitkomen. In deze satijnen slanke trouwjurk van Stella York vestigt de aandacht op je nek, schouder en buste.
Stella York4

De Ciara korset en Sachi rok combinatie van Martina Liana werkt ook goed om de buik te minimaliseren. De tailleband van de Sachi rok benadrukt het kleinste deel van de romp. Doordat de rok geplooid is en wijd uitloopt, gaat de aandacht naar de smalle taille.
Stella York5
Trouwjurken voor bruiden met een peer figuur.
Als je als bruid een peer figuur hebt, kan je je figuur in evenwicht brengen door het dragen van een trouwjurk die je borsten accentueert en bij de heupen uitloopt. Trouwjurken met een versierd en/of strapless lijfje en A-lijn rokken werken het beste. V-hals, scoop-hals en sweetheart halslijnen werken ook goed.
Stella York6

Deze prachtige trouwjurk van de Essense of Australië levert het beste van beide werelden voor de bruiden met een peer figuur. Deze trouwjurk heeft een versierd lijfje en een A-lijn rok.
Stella York7

Een andere mooie trouwjurk voor de peervormige bruid is deze dromerige A-lijn Martina Liana bruidsjurk, gemaakt van zacht organza.
Stella York8

Trouwjurken voor bruiden met een rechthoekige figuur.
Bruiden met een rechthoekig figuur, willen een bruidsjurk met volume details op de buste en heupen. Bruidsjurken met een grote rok of een rok met ruches creëren rondingen waardoor dit erg goed staat bij bruiden met een rechthoekig figuur. Hieronder zijn een paar van onze favoriete trouwjurken voor vrouwen met een rechthoekig figuur.

Deze kanten en tule bruidsjurk van Stella York creëert op een heel mooie manier de illusie van een zandloper figuur.Stella York9

Deze weelderige prinsessen bruidsjurk van Essense of Australië is perfect voor bruiden met een rechthoekig figuur.Stella York10

Deze Stella York trouwjurk heeft plooien op het lijfje. Dat maakt dat deze bruidsjurk een heel goede keuze is voor bruiden met een rechthoekig figuur.
Stella York11

Wij hopen dat jullie veel plezier hebben gehad bij het lezen van deze inspiratie blog. Vooral bij het bekijken van deze prachtige trouwjurken van Essense Designs. Van deze ontwerpers hebben wij het bruidsmode merk Stella York in onze collectie opgenomen. De trouwjurken van de merken Essense of Australië en Martina Liana zijn niet bij ons te verkrijgen.

Benieuwd welke trouwjurk het beste past bij jouw figuur? Maak dan eens een geheel vrijblijvende afspraak bij ons in de winkel. Dan gaan we samen verschillende bruidsjurken passen en zien we vanzelf welke trouwjurk het mooist past bij jouw figuur. Uiteindelijk gaat het er om dat jij op jullie Grote Dag de hele dag staat te stralen! Welk figuur je ook hebt, dat is het aller belangrijkste. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Bron: essensedesigns.com

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag