Linea Raffaelli Bruidsmode

Bruidsmode van Linea Raffaelli is hét merk als het gaat om de bruidsmode trendsetter. De bruidsjurken zijn chique, maar toch ook sportief. Deze combinatie maakt het tot een echte elegante modebewuste trouwjurk. Door dit specialisme ontwerpen wij trouwjurken van Linea Raffaelli die echt van deze tijd zijn. Lees snel verder over het ontstaan van Linea Raffaelli.
 

Het verhaal achter Linea Raffaelli

Wij hebben een brede collectie van Linea Raffaelli in ons assortiment. Het gehele assortiment komt van onze zuiderburen, namelijk uit België. Het modemerk Linea Raffaelli is opgericht in 1952. Het familiebedrijf heeft daarbij 8 verschillende lijnen in het merk en in totaal wordt het merk in 20 verschillende landen verkocht. Het specialisme legt het modemerk in de verfijnde Italiaanse en Spaanse stoffen, comfort en de perfecte pasvorm. Naast deze specialismen wil Linea Raffaelli ook uitstralen dat zij modebewust is door sportieve en chique trouwjurken te ontwerpen.
 

Bruidsmode in de omgeving

New Styling is voornamelijk actief in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort en Hilversum. Naast deze plaatsen zijn wij ook actief in de plaatsen Baarn, Bunschoten en Zeist. Met de juiste zoektocht naar de perfect bruidsjurk kom je altijd bij New Styling Bruidsmode uit. Door ons grote assortiment van prachtige trouwjurken kan je bij ons in Hilversum altijd slagen.
 

Linea Raffaelli is kwaliteit

De collectie van Linea Raffaelli is erg modebewust en daarbij is het van zeer hoge kwaliteit. De combinatie van de soorten stoffen die wordt gebruikt is altijd van de beste kwaliteit om zo de perfect pasvorm te krijgen. De bruidsjurken zijn vrouwelijk en hierin komt het vrouwenfiguur erg goed uit.

 

Linea Raffaelli Bruidsjurken passen

Ben je benieuwd en wil je graag de trouwjurken van Linea Raffaelli aanpassen? Kom dan langs op onze locatie in Hilversum. Wij zullen je verzorgen en in de watten leggen om te zorgen dat de mooiste dag van je leven, je trouwdag gaat worden. Voor meer informatie, neem een kijkje op de contactpagina waar het adres en de openingstijden staan aangegeven. Tot in Hilversum!
 
Linea Raffaelli Bruidsmode                                                       bruidsmode Linea Raffaelli

 

Linea Raffaelli Bruidsmode

Naast Linea Raffaellie hebben we nog andere merken in ons assortiment. Onder deze merken behoren: Randy Fenoli Bruidsmode en Maggie Sottero Trouwjurk. Daarbij hebben we ook Plus Size Bruidsmode.
 
New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.8 uit 10 gebaseerd op 13 beoordelingen.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag