Lillian West Bruidsmode

Bruidsmode van Lillian West is hét bohemian bruidsmode merk als het gaat om het zetten van een trend. De bruidsjurken zijn los maar toch chique, met af en toe een sportief tintje. Deze combinatie maakt het tot echte elegante modebewuste bohemian trouwjurken. Door dit specialisme ontwerpen wij trouwjurken van Lillian West die echt van deze tijd zijn. Lees snel verder over het ontstaan van Lillian West.

Het verhaal achter Lillian West

Wij hebben een brede collectie van Lillian West in ons assortiment. Deze bohemian collectie wordt ontworpen in Amerika. Het modemerk Lillian West werkt vooral met veel verschillende soorten kant, tule en chiffon. Lijfjes met een vintage of bohemian uitstraling en flowy luchtige rokken met comfort en een perfecte pasvorm. Naast deze specialismen wil Lillian West ook uitstralen dat zij modebewust is door sportieve en chique trouwjurken te ontwerpen.
Bohemian trouwjurken Amsterdam, Hilversum Bruidsmode Amersfoort

Bruidsmode in de omgeving

New Styling is voornamelijk actief in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort en Hilversum. Naast deze plaatsen zijn wij ook actief in de plaatsen Baarn, Bunschoten en Zeist. Met de juiste zoektocht naar de perfect bruidsjurk kom je altijd bij New Styling Bruidsmode uit. Door ons grote assortiment van prachtige trouwjurken van Lillian West Bridal kan je bij ons in Hilversum altijd slagen.

Lillian West is kwaliteit

De collectie van Lillian West is erg modebewust en daarbij is het van zeer hoge kwaliteit. De combinatie van de soorten stoffen die wordt gebruikt is altijd van de beste kwaliteit om zo de perfect pasvorm te krijgen. De bruidsjurken zijn vrouwelijk en hierin komt het vrouwenfiguur erg goed uit.

Lillian West bohemian trouwjurk Trouwjurken Baarn

Lillian West Bruidsjurken passen

Ben je benieuwd en wil je graag de trouwjurken van Lillian West trouwjurken aanpassen? Kom dan langs in onze gezellige bruidswinkel in Hilversum. Wij zullen je verzorgen en in de watten leggen om te zorgen dat de mooiste dag van je leven, je trouwdag gaat worden. Voor meer informatie, neem een kijkje op de contactpagina waar het adres en de openingstijden staan aangegeven. Tot in Hilversum!

Lillian West Bruidsmode

Naast Lillian West hebben we nog andere merken in ons assortiment. Onder deze merken behoren: Randy Fenoli Bruidsmode en Maggie Sottero Trouwjurk. Daarbij hebben we ook Plus Size Bruidsmode.

New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.9 uit 10 gebaseerd op beoordelingen van de TPW site

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag