Maggie Sottero Bruidsmode

Al vijf generaties lang is de Sottero familie bezig met het ontwerpen van bruidsjurken over de hele wereld. Dit resulteerde uiteindelijk in de ontwerpen van Maggie Sottero in 1977. Maggie Sottero weet dus waar ze over praat met jarenlange ervaring in de familie. De trouwjurken van Maggie Sottero zijn speciaal en worden gemaakt van handgemaakte patronen. Met de internationaal geproduceerde stoffen, de hand geplaatste versieringen en met het mooie pasmodel kom je tot de perfecte op maat gemaakte trouwjurk. Ook wel de Maggie Sottero Bruidsmode.

Maggie Sottero Bruidsmode start in 1997

De bruidsmode van ontwerper Lesly Margaret (“Maggie”) Webster nam de naam ‘Maggie Sottero’ over ter ere van haar grootmoeder. Maggie Sottero richt zich vanaf 1997 op de romantische bruiden met een klassieke visie op het huwelijk. Maggie Sottero wil elke handgemaakte jurk met de beste kwaliteit leveren. Daarbij wil ze dat elke droom werkelijkheid wordt voor elke bruid. Maggie Sottero bruidsmode wil dat iedereen een perfecte trouwdag krijgt die nog jaren als mooiste dag van het leven bij je blijft.

Onze collectie Maggie Sottero Bruidsmode

Door onze ervaring in de bruidsmode wereld weten wij precies welke trouwjurk bij wie past. Velen kiezen voor een Maggie Sottero trouwjurk. Wij hebben daarom ook meer dan 30 verschillende bruidsjurken voor u in ons assortiment. Bekijk alle bruidsjurken van het merk Maggie Sottero

Onze klanten over Maggie Sottero

Onze klanten geven New Styling een 9,8 uit 10 als totaalscore. Hier zijn wij erg trots op en wij willen ook jou graag voorzien van een prachtige bruidsjurk. De Maggie Sottero Bruidsmode is onderdeel van ons grote assortiment bruidsmode jurken. Voor velen is een Maggie Sottero bruidsjurk de perfecte trouwjurk om in te trouwen.

Afspraak maken met New Styling Bruidsmode

Kun je niet wachten om de Maggie Sottero bruidsjurk aan te passen? Kom dan langs bij ons in Hilversum. Maak eerst een afspraak door op onderstaande knop te drukken. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maggie Sottero Bruidsmode                                                   Maggie Sottero

 

Maggie Sottero Bruidsmode

Naast Maggie Sottero Bruidsmode hebben wij nog meer merken in ons assortiment. Onder deze merken behoren: Randy Fenoli Bruidsmode en Linea Raffaelli Bruidsmode. Daarbij hebben we ook Plus Size Bruidsmode.


New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.8 uit 10 gebaseerd op 13 beoordelingen.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag