Voorwaarden Facebook-radiocampagne New Styling

Geplaatst op 28 maart 2016

In de periode 30 maart t/m 5 april 2016* loopt de unieke Facebook-radiocampagne van New Styling Bruidsmode. Aan deze campagne is een like & win-actie gekoppeld.

Wat kun je winnen?

Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op een overnachting in de bruidssuite van Kasteel De Hooge Vuursche in de periode 8 april t/m 30 juni 2016. Een prachtige en zeer romantische trouwlocatie. Op deze overnachting zijn de algemene voorwaarden van Kasteel De Hooge Vuursche van toepassing.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken moet je dit of dit Facebookbericht geliked hebben. En die berichten moeten het gestelde bereik gehaald hebben; in het geval van de SkyRadio-commercial is het bereikcijfer 17.434 en in het geval van de Radio538-commercial is het 14.848.

Gebruiken jullie beeldmateriaal van de winnaar?

Ja, wij zullen eenmalig de profielfoto van de winnaar gebruiken. Daarnaast vragen we de winnaar een foto te sturen wanneer hij of zij in de bruidssuite van Kasteel De Hooge Vuursche is. Deze foto gebruiken we in onze social media en op onze website.

Wanneer trekken jullie een winnaar?

Eén dag na het aflopen van de actieperiode maken we bekend of er een winnaar is, en zo ja, wie dat dan is. De winnaar nodigen we uit om ons zijn/haar gegevens te mailen, zodat we de prijs kunnen gaan uitreiken.

Heeft Facebook iets te maken met deze actie?

Deze winactie loopt via het platform van Facebook, maar Facebook heeft geen enkele betrokkenheid bij de inhoud en de uitkomst van de actie.

* Mogelijke verlening actieperiode
New Styling behoudt zich het recht voor om de actieperiode te verlengen.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag