Beleef de 2015 collectie bij New Styling Bruidsmode!

Geplaatst op 17 december 2014

Op je trouwdag wil jij, samen met jouw bruidegom, het stralende middelpunt zijn waar al jullie gasten met bewondering naar kijken. Daarom hebben wij een heel bijzondere en uitgebreide collectie trouwjurken 2015 voor je samengesteld. Je vindt alle nieuwste stijlen en trends van de collectie trouwjurken 2015 terug in onze bruidswinkel.

In de collectie trouwjurken 2015 vindt je veel jurken met een vintage uitstraling. Ook trouwjurken met kant en soepele stoffen zijn op dit moment erg geliefd. Verder is er grote verscheidenheid van romantische, klassieke tot moderne trouwjurken waardoor er voor iedere bruid een trouwjurk te vinden is die bij haar uitstraling past. Stoer, eigentijds of romantisch! Mooie romantische bruidsjurken die jouw lijf mooi omsluiten en helemaal bewerkt zijn met mooie beadings. Elke bruidsmodemerk heeft haar eigen stijl in de collectie trouwjurken 2015. Volumineuze tulle rokken zijn er ook weer met lijfjes die prachtig bewerkt zijn met kraaltjes en glinstersteentjes. De bruidsaccessoires hebben dit jaar ook weer hun best gedaan om prachtige ontwerpen te maken die jouw outfit helemaal compleet maken. Bijzondere sieraden van Abrazi, mooie schoenen en prachtige sluiers van Elsa Rainbow en Pink, romantische lingerie en leuke haaraccessoires van Poirier.

Nieuwsgierig geworden naar onze bijzondere collectie trouwjurken 2015? Op onze site kan je alvast een beeld krijgen van alle verschillende stijlen in de collectie trouwjurken 2015. Mocht je meer informatie wensen omtrent de collectie trouwjurken 2015? Mail of bel ons gerust. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomjurk. Wie weet tot ziens!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag