Boer zoekt Vrouw bruid Miranda vindt haar droomjurk bij New Styling Bruidsmode!

Geplaatst op 28 november 2013

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben is boer Arthur (bekend van het programma Boer zoekt Vrouw) donderdag 3 oktober in het huwelijksbootje gestapt met zijn Miranda. Wat jullie nog niet wisten is dat zijn bruid Miranda haar droomjurk bij ons heeft gevonden!

‘We hebben een geweldige dag gehad’, zegt Miranda. ‘Er waren aardig wat mensen die mij in een andere jurk hadden verwacht, zonder kleur. Maar ik heb alleen maar leuke complimenten gehoord. Arthur zag er ook geweldig uit in zijn pak. Laten we dat niet vergeten. Alles liep op onze trouwdag zoals we hadden gehoopt. In de kerk hadden ze versieringen met bloemen aangebracht en er komkommers in verwerkt. Echt super mooi! Er waren ook 2 duiven geregeld en die hebben we na de kerk opgelaten. Het weer was super. Bij het foto’s maken scheen de zon al en die is de hele dag gebleven’.

‘Ik wil jullie nogmaals onwijs bedanken voor de leuke bezoeken aan de winkel en ben helemaal blij met mijn jurk. Jullie zijn erg hartelijke meiden met hart voor hun werk. Ik hoop dan ook dat jullie nog vele bruiden net zo’n geweldige dag bezorgen in een mooie jurk zoals ik heb gehad’.

Miranda

 

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag