De collectie trouwjurken 2014 binnengekomen!

Geplaatst op 11 september 2013

De collectie trouwjurken 2014 is binnen! Bij New Styling Bruidsmode begrijpen wij dat je de allermooiste trouwjurk zoekt om het stralende middelpunt te zijn op je bruiloft. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie trouwjurken 2014 voor je ingekocht. Alle nieuwste trends en stijlen van de collectie trouwjurken 2014 zijn terug te vinden in onze bruidswinkel.

In de collectie trouwjurken 2014 is de vintage look bij bijna elk bruidsmodemerk wel te vinden. Verder is er grote verscheidenheid van romantische, klassieke tot moderne trouwjurken waardoor er voor iedere bruid een trouwjurk te vinden is die bij haar uitstraling past. Veel kant en soepele stoffen zijn er gebruikt in de collectie trouwjurken 2014. Het bruidsmodemerk Linea Raffaelli heeft zelfs jeans stof verwerkt in haar trouwjurken. Stoer, eigentijds en romantisch! Zo heeft elke bruidsmodemerk haar eigen stijl in de collectie trouwjurken 2014. Volumineuze tulle rokken zijn er ook weer met lijfjes die prachtig bewerkt zijn met kraaltjes en glinstersteentjes. Ook zijn de bruidsaccessoires niet vergeten. Bijzondere sieraden van Abrazi, mooie schoenen en prachtige sluiers van Elsa Rainbow en Pink, romantische lingerie en leuke haaraccessoires van Poirier. Deze prachtige bruidsaccessoires maken jouw outfit helemaal compleet.

Nieuwsgierig geworden naar onze bijzondere collectie trouwjurken 2014? Bekijk de prachtige collectie trouwjurken 2014 hier op onze site om alvast een beeld te krijgen van alle verschillende stijlen. Mocht je meer informatie wensen omtrent de collectie trouwjurken 2014 mail of bel ons gerust. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomjurk. Wie weet tot ziens!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag