De 6 leukste trouwlocaties in Flevoland!

Geplaatst op 28 november 2014

Het is zover: jullie hebben besloten om te gaan trouwen! Het eerste wat je dan vastlegt is de locatie. Dit is erg belangrijk: de sfeer van je bruiloft valt of staat met locatie. Bovendien zijn populaire trouwlocaties snel volgeboekt, dus is het aan te raden om dit besluit niet te lang uit te stellen.
Provincie Flevoland heeft meerdere bijzondere, originele plekken om jullie huwelijk te laten voltrekken! Dit kan heel goed gecombineerd worden met een diner, buffet en knalfeest om de mooie dag af te sluiten. Hebben jullie geen zin in een standaard hotel of partycentrum, lees hieronder dan verder over de leukste trouwlocaties van Flevoland!

EVA’S KEUKENTUIN
Eva’s Keukentuin ligt in de Groene Velden in Lelystad. Het bijzondere aan deze locatie is dat het in een kas in Victoriaanse stijl is gevestigd, omringd door natuur. Doordat de kas bijna helemaal van glas is, heeft het gebouw veel natuurlijk licht. Buiten komt binnen en vice versa, wat voor een unieke setting zorgt! Zeker in de zomer is er de mogelijkheid om de dakramen en de schuifdeuren open te zetten en op het terras jullie diner, buffet of borrel te houden. In de koudere maanden kan zowel binnen als buiten het haardvuur worden aangestoken.
De kas is alles behalve kaal of kil: door de combinatie van antieke en vintage meubels heeft het iets huiselijks. In deze informele sfeer trouwen is niet alleen ontzettend sfeervol, eigenaresse Eva Maurits zorgt er ook voor dat het eten perfect in orde is. Ze werkt met eerlijke, verse producten (uit de eigen moestuin!) die ze geheel naar jullie wens kan omtoveren in een high tea, heerlijke taarten, lunch, diner maar ook pizza’s uit een houtoven.

Eva’s Keukentuin, Adres: Groene Velden 175, 8211 BD Lelystad, Email: evaskeukentuin@outlook.com


TROUWSCHIP BOUNTY

Trouwschip Bounty biedt jullie de mogelijkheid om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen! De Bounty is een twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot luxe zeilend schip waarop het ja-woord gegeven kan worden. Het schip beschikt over een bar met uitzicht op het water, eend ans- en eetruimte en professionele keuken. Er wordt gebruik gemaakt van een vaste cateraar, dus aan al jullie wensen voor het eten kan worden gedacht!
Omdat ze een trouwlicentie hebben voor Almere, Volendam, Hoorn, Lelystad en Amsterdam zijn er meerdere opties voor de opstapplaats. Bovendien biedt Amsterdam de unieke mogelijkheid om 24/7 te trouwen op het Ij, dus letterlijk wanneer jullie willen. En omdat 60% van het Markermeer onder het grondgebied van Lelystad valt is het ook mogelijk om tijdens een zeiltocht bij zonsondergang jullie bruiloft te vieren.

Trouwschip Bounty, Tel:  +31 (0)320 820 204, Mob: +31 (0)6 5117 3043, Mob: +31 (0)6 5511 2916, Email: info@trouwschip.nl

BRASSERIE ZUIDERZOET
Bij Brasserie Zuiderzoet kunnen jullie op het zuidelijkste puntje van Flevoland, aan het Eemmeer, in stijl in het huwelijk treden. Willen jullie trouwen op het strand, bij de ondergaande zon of juist op een mooie zomerse dag? Hier kan het! Daarna kan het feest worden voortgezet in de nieuwe Zuiderzoetzaal met alle moderne faciliteiten of in de informele Beachclub met zomerse vibe en heerlijke loungebanken. Bovendien biedt Zuiderzoet de mogelijkheid om in één van de 100 nabij gelegen recreatiewoningen te overnachten. Ideaal voor als het feest tot in de kleine uurtjes duurt! Met de sfeervolle boulevard en jachthaven van de Marina De Eemhof op een steenworp afstand, is Zuiderzoet met recht een unieke trouwlocatie!

Brasserie Zuiderzoet, Adres: Slingerweg 5, 3896 LD Zeewolde, Tel: 036-538 2000, Email: info@zuiderzoet.nl


DE GROENE WATERTUINEN

Royal bed & breakfast De Groene Watertuinen is een bijzondere plek: omringd door een intiem gezelschap kunnen jullie te midden van het waterpark elkaar het jawoord geven. De ceremonie wordt in het sfeervolle prieel gehouden, wat zowel in de zomer als de winter een prachtige plek is.
Ze hebben niet voor niets Royal in de naam, tijdens het all-inclusive bruidsarrangement van twee dagen worden jullie volledig en koninklijk in de watten gelegd. Een luxe koffiegarnituur bij aanvang, champagne na de ceremonie, exclusieve bruidstaart om de bruiloft mee te vieren en decoratie in de vorm van de mooiste bloemen: het hoort allemaal bij de inhoud van dit royale pakket. Bovendien kunnen jullie tijdens het verblijf in één van de luxe suites gebruik maken van de aanwezige wellness voor wat ontspanning na de grote dag. Jullie mooie dag wordt met de grootste zorg en persoonlijke aandacht op deze vorstelijk plek werkelijkheid!

De Groene Watertuinen, Adres: Groene Velden 154, 8211 BD Lelystad, Tel: 0320-263310, Email: info@groenewatertuinen.nl


VIEW ALMERE

View Almere ligt met uitzicht op de skyline van Almere en het Weerwater op een unieke plek. Centraal in de stad maar met de rust en kalmte van het water. View heeft 2 zalen met een capaciteit voor 200 mensen, waar jullie mooiste dag volledig kan plaatsvinden zodat niemand tussen verschillende locaties hoeft te pendelen. Het team van experts zal onder leiding van de eigen weddingplanner de bruiloft van A tot Z aan de hand van jullie wensen vormgeven. Aan alles wordt gedacht: de ceremonie onder leiding van een ambtenaar van de Gemeente Almere, de aankleding van de zaal, het diner op de manier die jullie in gedachten hebben, View regelt het!

View Almere, Adres: Bergsmapad 1, 1324 ZK Almere, Tel: 036-5304530, Email: info@viewalmere.nl

BOATHOUSE
Boathouse, dé locatie aan de Noorderplassen in Almere. Of je nu met een mooie oude auto aankomt en je entree door de tuin maakt, of het spectaculairder aanpakt en met een speedboot over de plassen naar de privésteiger van Boathouse komt varen, hier kan het! De locatie leent zich er dan ook uitstekend voor om alles naar eigen wens in te delen, het team van experts staat klaar om jullie als bruidspaar van alle gemakken, service én ideeën te voorzien. Of u nu met een intiem gezelschap bent of een grotere groep, Boathouse kan in alles voorzien: of het nu een lunch, borrel of diner is, met of zonder entertainment. Zelfs een boottocht hoort tot de mogelijkheden op deze unieke trouwlocatie!

BoatHouse, Adres: Noorderplassenweg 150, 1316 VV ALMERE, Tel: 036-5305000, Email: info@boathouse.nl

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag