Maggie Sottero collectie 2016!

Geplaatst op 24 oktober 2015

De nieuwste collectie van Maggie Sottero is geïnspireerd door Europese invloeden met adembenemende nieuwe details met tijdloze romantiek. Maggie Sottero heeft betoverende baljurken en elegante slanke trouwjurken en bruidsjurken. Deze nieuwe trouwjurken en bruidsjurken van Maggie Sottero zijn verleidelijk, verfijnd, en sensationeel. Een unieke mix van schoonheid, stijl en artisticiteit.  Vind jouw droomjurk in deze prachtige collectie van Maggie Sottero.

Als het gaat om trouwjurken om bij weg te zwijmelen, zit je bij de bijzondere collectie van Maggie Sottero helemaal goed. Deze bruidsjurken beschikken over prachtige illusion neckline met mooie lage ruggen. Een extra dosis glamour komt naar voren door dramatische fit and flare jurken, versieringen met swarovski kristallen en parels. Deze elementen gecombineerd met de bijzondere stoffen zoals tule, organza en chiffon zorgen dat de nieuwste collectie van Maggie Sottero een mystieke uitstraling heeft. De prachtige ontwerpen van Maggie Sottero zijn bedoeld voor die bruiden die een elegante, romantische jurk zoeken met een eigen uitstraling voor de bruid die weet wat ze wil. Laat je verleiden door deze mystieke jurken eens te gaan bekijken en passen bij ons in de bruidswinkel. Zo krijg je een veel beter beeld van wat er bij jouw persoonlijkheid past. Past een trouwjurk helemaal bij wie jij bent en wat jij uistraalt dan krijg je dat wouw effect! De collectie van Maggie Sottero is vol adembenemende baljurken, perfect voor de bruid die zoekt naar een sprookjesachtige jurk of een baljurk met een vernieuwde, moderne look. Hand genaaide versieringen, ingewikkelde patronen van mousserende Swarovski kristallen en opalen parels en ingetogen illusie kanten accenten. Wij kunnen in ieder geval niet genoeg krijgen van de decadente details en romantische silhouetten. Bekijk via deze link onze trouwjurken van Maggie Sottero: https://www.newstyling.nl/merk-trouwjurk/maggie-sottero/

Ben jij ook verliefd op de glamour van het bijzondere merk Maggie Sottero? Laat je door ons inspireren en adviseren over deze romantisch trouwjurken en bruidsjurken van Maggie Sottero. In onze bruidswinkel kan je op een ontspannen manier trouwjurken van Maggie Sottero passen. Vind je droom trouwjurk van Maggie Sottero nu bij ons in de bruidswinkel. Je bent van harte welkom!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag