New Styling Bruidsmode bestaat 10 jaar!

Geplaatst op 4 oktober 2013

New Styling Bruidsmode viert feest! Woensdag 9 oktober is het al weer 10 jaar geleden dat onze mooie bruidswinkel haar deuren opende. Dat vraagt natuurlijk om een feestje, wat wij graag samen met jou vieren! Daarom staat de maand oktober in het teken van trakteren en leuke verrassingen voor onze bruiden.

New Styling Bruidsmode is al 10 jaar een vertrouwd adres in de bruidsmode. Een adres waar je topservice kan verwachten en waar ze je heerlijk in de watten leggen zodat jouw zoektocht naar de mooiste trouwjurk echt een feestje wordt. In al die jaren hebben wij al vele bruiden geholpen bij het uitzoeken van hun trouwjurk en wij hopen dat er nog velen bruiden zullen volgen. Ons enthousiasme, de vrijblijvendheid en inzicht welke trouwjurk goed bij je zou passen, maakt dat iedereen graag bij ons in de winkel komt. Bruidsmode vinden wij een heel leuk vak en wij doen er alles aan om de bruid de mooiste dag van haar leven te bezorgen in een trouwjurk waar zij helemaal in straalt.

Ga jij trouwen? En mocht je graag eens willen komen kijken en passen welke trouwjurk het mooist bij jouw uitstraling past? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak en laat je in de maand oktober 2013 extra verwennen. Je bent van hart welkom!

cupcakes

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag