Nu 50% korting op de gehele 2014 collectie!

Geplaatst op 25 november 2014

Jouw bruidsjurk koop je tot 31 december 2014 heel goedkoop bij New Styling Bruidsmode in Almere Haven. Wij maken ruimte voor het nieuwe jaar 2015. Zorg dat jij snel jouw droomjurk koopt want OP=OP en zolang de voorraad strekt. Wij geven korting op alle merken bruidsjurken van de 2014 collectie! Koop nu wel  heel goedkoop jouw bruidsjurk van Ladybird, Maggie Sottero, Marylise, Rembo Styling, Blue bij Enzoani en nog veel meer.

Ook hebben wij verschillende bruidsaccessoires in de opruiming. Mooie schoenen en sieraden voor verrassende prijzen!

Voorwaarden: De bruidsjurk dient op voorraad te zijn in onze bruidsmodewinkel. De korting van 50% op jouw bruidsjurk is geldig op alle modellen van 2014 en daarvoor. Het betreft eenmalige trouwjurken. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, de 2015 collectie, reeds aangekochte trouwjurken en/of nabestellingen.

Maak snel een afspraak. Je bent van harte welkom!
036 – 540 7990 of stuur een mail naar info@newstyling.nl.

Bruidsmode opruiming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkope bruidsjurken: 50% korting mét topservice bij New Styling
New Styling bruidsmode sluit het jaar op een bijzondere manier af: omdat er plaats gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie van 2015, zijn alle bruidsjurken van 2014 nu voor de helft van de prijs!

Tot 31 december 2014 koop je jouw droomjurk met 50% korting, maar mét 100% service en expertise van de New Styling adviseurs. Want ook al zijn de bruidsjurken goedkoper, het advies dat er bij hoort blijft onverminderd goed. New Styling kijkt met een deskundige blik naar jouw wensen, lichaamstype en stijl en vindt daar in deze tijdelijke bruidsjurken outlet altijd de perfecte match bij. Ook als jouw droomjurk van de sample sale is! Met een klein budget kan je er op jouw grote dag ook stralend uitzien in een trouwjurk van een topmerk, dankzij deze decemberactie van New Styling Bruidsmode.

Originele trouwjurken van topmerken
Trouwjurken van merken zoals Ladybird, Maggie Sottero, Marylise, Rembo Styling en Blue bij Enzoani zijn beschikbaar vanaf maat 38 tot en met maat 50. Bij New Styling kan je bovendien álles voor jouw mooie dag vinden: verschillende bruidsschoenen, sluiers en sieraden voor de aanstaande bruid zijn ook afgeprijsd. Laat je daarom in december van top tot teen in jouw gedroomde bruidsoutfit hullen, mét waanzinnige korting en professioneel advies. Op een mooiere manier kun je jouw bruidsjaar in 2015 niet beginnen!

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag