Randy Fenoli Bridal collectie 2018!

Geplaatst op 2 mei 2017

Collectie 2018

De zussen Rian en Jannie van New Styling Bruidsmode vlogen vrijdag 28 april naar Barcelona om de ‘Barcelona Bridal Week’ te bezoeken waar Randy Fenoli himself zijn debuut maakte met zijn bruidsmode collectie Randy Fenoli Bridal. New Styling Bruidsmode was speciaal uitgenodigd om deze bijzondere en exclusieve Randy Fenoli Bridal collectie 2018 te komen bekijken en inkopen. Dat Randy Fenoli er zelf ook was, maakte dit bezoek wel heel speciaal.

Randy Fenoli is heel erg enthousiast over zijn bruidsmode collectie en wilde ons alles uitleggen en laten zien. De Randy Fenoli Bridal collectie bestaat uit 25 couture bruidsjurken en trouwjurken en wij hebben zelfs de gehele Randy Fenoli bruidsmode collectie ingekocht! Zo kan iedere bruid een couture Randy Fenoli trouwjurk bij New Styling Bruidsmode vinden. Uiteraard hebben wij een selfie met Randy Fenoli gemaakt en een blik op de drukke stand van Randy Fenoli Bridal op de beurs in Barcelona.

Randy Fenoli met de zussen Rian en Jannie van New Styling Bruidsmode   Randy Fenoli Bridal Barcelona Bridal Week bruidsmode collectie trouwjurken bruidsjurken

Randy Fenoli is bekend van het TLC programma ‘Say Yes To The Dress’ en zijn motto is om een bruid te laten stralen op haar trouwdag! Hij voelt zich vereerd om, door het ontwerpen van zijn Randy Fenoli Bridal collectie 2018, daar deel vanuit te maken. De Randy Fenoli bruidsmode collectie herbergt unieke bruidsmode ontwerpen. Applicaties met schitterende kristallen, exclusief kant, rokken met vloeiende lagen en een mooie pasvorm. Randy Fenoli ontwerpt couture trouwjurken en bruidsjurken voor een betaalbare prijs. Randy Fenoli Bridal varieert in prijs tussen de 1.800 en 4.500 Euro.

Ben jij ook nieuwsgierig welke Randy Fenoli bruidsjurk bij jouw past? Vanaf eind oktober is de gehele Randy Fenoli Bridal collectie bij New Styling Bruidsmode te bewonderen. Maak een geheel vrijblijvende afspraak en samen kijken wij welke Randy Fenoli trouwjurk jouw droomjurk zal zijn. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Op zijn drukke stand heeft Randy Fenoli zelfs een filmpje ingesproken om jullie uit te nodigen om zijn collectie bij New Styling Bruidsmode te komen bewonderen!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag