Randy Fenoli Bridal!

Geplaatst op 2 mei 2017

Randy Fenoli Bridal

Gisterenavond was het dan zover! Donderdag 20 april 2017 is de Randy Fenoli Bridal collectie voor het eerst geshowd tijdens de New York Fashion Week bij ’s werelds bekendste bruidswinkel Kleinfeld in New York. De verwachtingen over de collectie van Randy Fenoli Bridal waren hoog gespannen. Ook bij New Styling Bruidsmode zaten wij er helemaal klaar voor. Via een live stream op facebook konden wij de hele show van Randy Fenoli Bridal volgen. De couture trouwjurken en bruidsjurken die Randy Fenoli heeft ontworpen hebben die verwachtingen helemaal waar gemaakt.

Randy Fenoli is DE bruidsmode goeroe bekend van het tv programma Say Yes To The Dress. Bij bruidsmodewinkel Kleinfeld heeft hij al vele bruiden aangekleed voor hun grote dag. Nu heeft hij zijn eigen bruidsmode collectie ontworpen. De Randy Fenoli Bridal collectie herbergt zeer uiteenlopende couture trouwjurken en bruidsjurken. Van sexy trouwjurken tot klassieke bruidsjurken en van prinses trouwjurken tot fishtale bruidsjurken. Randy Fenoli heeft deze bruidsmode collectie ontworpen zodat elke bruid een trouwjurk of bruidsjurk kan vinden die bij haar persoonlijkheid past. Binnen de Randy Fenoli bruidsmode collectie wordt gewerkt met hoogwaardige stoffen zoals satijn en exclusief kant met schitterende kristallen en parels. Mooie applicaties maken deze Randy Fenoli bruidsmode collectie helemaal af. Ook is Randy Fenoli Bridal de grotere maten trouwjurken en plus size bruiden niet vergeten. De goede pasvorm en mooie lijnen van deze bruidsmode collectie laten jouw curves als plus size bruid prachtig uitkomen.

De Randy Fenoli Bridal collectie komt ook naar Nederland! New Styling Bruidsmode is altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen de bruidsmode en was er dus al snel bij. Tijdens de Barcelona Bridal Week zijn wij speciaal uitgenodigd om de bijzondere en unieke bruidsmode collectie Randy Fenoli Bridal in te kopen. Deze collectie bevat bijzondere haute couture trouwjurken en bruidsjurken voor een betaalbare prijs! Prijzen van de couture collectie Randy Fenoli Bridal variëren tussen de 1.800 en 4.500 Euro. De trouwjurken en bruidsjurken van de Randy Fenoli collectie zullen vanaf eind oktober in onze bruidswinkel te bewonderen zijn.

Benieuwd naar de couture trouwjurken en bruidsjurken uit de Randy Fenoli Bridal bruidsmode collectie bij New Styling Bruidsmode in Nederland, Hilversum? Bekijk hier de gehele Randy Fenoli Bridal collectie!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag