Trouwjurk in grote maten: hoe zit het nou precies?

Geplaatst op 10 januari 2015

Het shoppen voor een plus size trouwjurk lijkt vooraf vaak een enorme uitdaging. Maar in de praktijk lopen vollere dames tegen precies hetzelfde cruciale punt aan als vrouwen met een kleinere maat: hoe is de pasvorm? En welke stijl trouwjurk past bij wie ik ben? In die zin heeft een plus size trouwjurk dat etiket eigenlijk helemaal niet nodig, het is namelijk de taak van de jurk om jouw goed te passen. Niet andersom!

Vrouwen komen in alle soorten, maten en vormen, iedereen heeft aspecten van haar lijf die ze mooi en iets minder geslaagd vindt. Het belangrijkste bij een bruidsjurk is juist om deze mooie punten te benadrukken en de mindere te verhullen. En een goede jurk weet dat altijd te doen, ook als je een maatje meer hebt.

Er is dus niet meteen een eenduidig antwoord op de vraag waar je naar moet kijken in je zoektocht naar een trouwjurk in grote maten. Want zoals we al vaststelden dat ieder lijf anders is, is ook iedere jurk anders. Een bruidsjurk in grote maten moet je echter vooral passen. Dus niet voor je houden, laten opspelden op een andere jurk om te zien hoe het ongeveer staat of via een digitaal systeem foto’s laten maken als je de jurk niet kan aanpassen. Want ook hier geldt, ongeacht je confectiemaat: meten is weten. En dit is iets wat de experts bij New Styling als stelregel hebben. Met ontzettend veel keuze in pasjurken tot en met maat 50 kan er écht gekeken worden naar welke jurk nu echt goed bij jouw lichaamstype past. New Styling kijkt met een professioneel oog naar de stof, pasvorm en de gehele jurk. Zit de ene niet mooi of voel je je er niet comfortabel in, dan is er zeker een andere die je kan aanpassen!

In de zoektocht naar dé perfecte droomjurk moet je deze ook gewoon kunnen aanpassen, iets wat bij New Styling bruidsmode vanzelfsprekend is. Ze maken dan ook geen verschil tussen een zogenaamde grote maten trouwjurk of een kleinere maat. Eigenaresse Jannie van de Visch heeft hier haar eigen filosofie over, “Ga voor jezelf na wie je bent. Wat straal je uit? Kies hier dan ook de jurk bij uit, ongeacht welke confectiemaat je draagt. Het gaat erom dat jouw bruidsjurk past bij je uitstraling.”

Neem contact met één van de experts van New Styling over jouw droomjurk op 036 – 540 7990 of info@newstyling.nl.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag