Trouwjurken 2012.

Geplaatst op 28 juli 2012

Wij hebben een prachtige collectie trouwjurken 2012 ingekocht. Na alle internationale bruidsbeurzen bezocht te hebben om alle nieuwe trends van de allernieuwste collecties trouwjurken 2012 te bekijken, hebben we een prachtige collectie trouwjurken 2012 kunnen samenstellen voor jullie. De collecties trouwjurken 2012 zijn erg romantisch en klassiek maar met een gedurfd randje.

De collecties trouwjurken 2012 hebben weer een grote verscheidenheid aan stijlen. Van klassiek tot modern en van romantisch tot apart. Er is voor elke bruid weer een stijl te vinden tussen de collecties trouwjurken 2012 die helemaal bij haar persoonlijkheid past. De nieuwste trends voor 2012 zijn vooral terug te vinden in de rushes die verwerkt zitten in de volumineuze rokken, veel trouwjurken die het accent leggen op bloemen, de lage taille, de één-schouder trouwjurken, mooie chiffon trouwjurken die soepel langs je lijf vallen, mooie kanten trouwjurken (geïnspireerd op de trouwjurk van Kate) en trouwjurken die van voren kort en van achteren lang zijn. Zo is er in de collecties trouwjurken 2012 voor iedere bruid wat wils. Alhoewel de eerdergenoemde trends natuurlijk veel naar voren komen, bieden wij ook een ruime keuze in modellen, stoffen, bewerkingen en stijlen, met altijd een trouwjurk die je aanspreekt.

Hoewel de keuze weer groot was, is het ons gelukt een gevarieerde en mooie collectie trouwjurken 2012 voor jullie samen te stellen. Nieuwsgierig naar de collectie trouwjurken 2012? Kijk dan snel op onze site voor de nieuwste collectie trouwjurken 2012 en maak geheel vrijblijvend een afspraak om samen met onze gespecialiseerde stylistes te kijken welke jurk het beste bij jou past! Je bent van harte welkom!

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag