Randy Fenoli bruidsmode

Randy Fenoli is een grote naam binnen de bruidsmode wereld. Wekelijks is Randy Fenoli met zijn programma ‘Say yes to the dress’ te zien op televisiezender TLC. Al sinds 2007 (de start van het programma) kijken miljoenen mensen wereldwijd naar de goeroe op het gebied van bruidsmode. Randy Fenoli heeft een eigen bruidsmode collectie ontworpen. Onder de naam ‘Randy Fenoli Bridal’ heeft hij een collectie van prachtige trouwjurken samengesteld. Randy Fenoli heeft al ruim 25 jaar ervaring in de bruidsmode branche en heeft precies voor ogen hoe de perfecte trouwjurk eruit moet zien.

Randy Fenoli Cherie sexy prinsessen trouwjurk

Het verhaal achter Randy Fenoli

Randy Fenoli heeft vanaf kleins af aan al een grote passie voor mode gehad. Hij was nog maar 9 jaar oud toen hij begon met het ontwerpen van zijn eigen (bruids)jurken. Het was dan ook geen grote verrassing dat Randy Fenoli zich op latere leeftijd inschreef voor het prestigieuze ‘Fashion Institute of Technology’ in New York. Hier won hij meerdere prijzen, onder andere voor het beste ontwerp van een bruidsjurk.

Randy Fenoli trouwjurken in Hilversum!

Bij New Styling Bruidsmode volgen we graag de laatste trends op het gebied van bruidsmode. Een aantal designs van Randy Fenoli kunnen dan ook niet ontbreken in onze collectie trouwjurken. Ben jij benieuwd welke Randy Fenoli bruidsjurken de zussen van New Styling in de collectie hebben opgenomen, vraag dan een geheel vrijblijvende afspraak aan via de afspraken knop op onze site.  Kom gezellig kijken en passen in onze bruidsmodewinkel in Hilversum. De trouwjurken van Randy Fenoli zijn op zichzelf staande designs waar elke vrouw in kan stralen!

Randy Fenoli Anna, kanten trouwjurk

Randy Fenoli Nederland

We kunnen ons goed voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent naar de collectie van Randy Fenoli. De man heeft een ongezouten mening over het huidige aanbod trouwjurken. De verwachtingen over de trouwjurken van Randy Fenoli zijn dan ook hoog gespannen. Wat kun je verwachten van zijn collectie? Van sexy trouwjurken tot klassieke bruidsjurken en van prinses trouwjurken tot fishtale bruidsjurken. Randy Fenoli heeft bruidsjurken voor elke vrouw en voor ieder figuur.

Kun je niet wachten om te trouwen in een bruidsjurk van Randy Fenoli? Maak via onderstaande knop een afspraak om één van de trouwjurken van Randy Fenoli Bridal bij ons te komen passen! Je kunt in onze pittoreske bruidsmodewinkel in Hilversum terecht voor de schitterende bruidsjurken van Randy Fenoli Bridal Nederland! Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Baarn en omgeving.

Randy Fenoli Bruidsmode

Naast Randy Fenoli Bruidsmode hebben wij vele andere merken in ons assortiment. Onder deze merken behoren: Lillian West Bruidsmode en Maggie Sottero trouwjurk. Daarbij hebben we ook Plus Size Bruidsmode.

Randy Fenoli : Poppy - Hartenvrouw Bruidsmode

Welke Randy Fenoli bruidsmode past bij jou

Ook als je voor Randy Fenoli bruidsmode kiest, is het belangrijkste uitgangspunt dat het bij jou past. Kom gerust naar onze bruidsmodezaak voor het beste en eerlijk advies. Samen vinden we de Randy Fenoli bruidsmode die jouw persoonlijkheid en figuur eer aandoet. In alle privacy kun je op zoek gaan naar die perfecte look. En met de Randy Fenoli bruidsmode zul je die vinden.

Jouw Randy Fenoli trouwjurk op maat gemaakt

Heb je de perfecte Randy Fenoli bruidsmode voor jou gevonden? Dan is de volgende stap zorgen dat deze helemaal perfect op jouw lichaam aansluit. Wij weten immers als bruidsmode specialisten heel goed dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Alle Randy Fenoli bruidsmode kunnen in 1 van de gespecialiseerde ateliers waar wij mee samenwerken helemaal op maat gemaakt worden.

Randy Fenoli

Randy Fenoli plus size bruidsmode

Natuurlijk is Randy Fenoli bruidsmode er ook voor bruiden met een maatje meer. In de winkel hebben wij Randy Fenoli bruidsmode tot maat 50 en tot en met maat 58 is te bestellen. Naast Randy Fenoli bruidsmode hebben wij natuurlijk ook plus size bruidsmode van andere aansprekende internationale merken. Bij New Styling Bruidsmode vind je een zeer mooie Plus-Size collectie waarin je vrouwelijke vormen prachtig uitkomen! Kijk hiervoor op onze collectie pagina onder het kopje Plus Size.

Maak een afspraak om te passen

Wil jij graag bij ons Randy Fenoli bruidsmode passen? Maak dan nu een afspraak! Doordat wij altijd op afspraak werken, kunnen wij je gegarandeerd alle tijd en aandacht geven. Daarnaast kun je fijn in alle privacy passen. Klik hieronder om een afspraak te maken en nodig gerust je gezelschap uit! Samen zorgen we ervoor dat jij de perfecte Randy Fenoli bruidsmode vindt.

New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.9 uit de beoordelingen op de TPW site
Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag