Randy Fenoli bruidsmode

Randy Fenoli is een grote naam binnen de bruidsmode wereld. Wekelijks is Randy Fenoli met zijn programma ‘Say yes to the dress’ te zien op televisiezender TLC. Al sinds 2007 (de start van het programma) kijken miljoenen mensen wereldwijd naar de goeroe op het gebied van bruidsmode. Er is groot nieuws te melden rondom Randy Fenoli. Hij heeft namelijk aangekondigd zijn eigen bruidsmode collectie op te zetten. Onder de naam ‘Randy Fenoli Bridal’ zal hij een collectie van prachtige trouwjurken samenstellen. Randy Fenoli heeft al ruim 25 jaar ervaring in de branche en heeft precies voor ogen hoe de perfecte trouwjurk eruit moet zien. We zijn dan ook erg blij om te kunnen melden dat de collectie ook bij ons beschikbaar is!
 

Randy Fenoli

Het verhaal achter Randy Fenoli

Randy Fenoli heeft vanaf kleins af aan al een grote passie voor mode gehad. Hij was nog maar 9 jaar oud toen hij begon met het ontwerpen van zijn eigen (bruids)jurken. Het was dan ook geen grote verrassing dat Randy Fenoli zich op latere leeftijd inschreef voor het prestigieuze ‘Fashion Institute of Technology’ in New York. Hier won hij meerdere prijzen, onder andere voor het beste ontwerp van een bruidsjurk.
 

Gehele collectie in Hilversum!

Bij New Styling Bruidsmode volgen we graag de laatste trends op het gebied van bruidsmode. De uitnodiging om tijdens de Barcelona Bridal Week de collectie van Randy Fenoli in te kopen, hebben we dan ook niet aan ons voorbij laten gaan. Vanaf eind september/begin oktober 2017 kun je de gehele collectie van Randy Fenoli komen bekijken en passen in onze bruidsmodewinkel in Hilversum. De trouwjurken zullen verkrijgbaar zijn vanaf €1900,-.
 

Randy Fenoli Nederland

We kunnen ons goed voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent naar de collectie van Randy Fenoli. De man heeft een ongezouten mening over het huidige aanbod trouwjurken. De verwachtingen over de collectie van Randy Fenoli zelf zijn dan ook hoog gespannen. Inmiddels hebben wij de collectie met eigen ogen kunnen bekijken. Heeft hij de verwachtingen waargemaakt? Wat ons betreft wel!

Wat kun je verwachten van zijn collectie? Van sexy trouwjurken tot klassieke bruidsjurken en van prinses trouwjurken tot fishtale bruidsjurken. In totaal heeft Randy Fenoli 25 bruidsjurken ontworpen. Een foto zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk onderstaande foto’s om alvast een voorproefje te krijgen van de collectie!
 

Kun je niet wachten om te trouwen in een bruidsjurk van Randy Fenoli? Maak via onderstaande knop een afspraak om één van de trouwjurken bij ons te komen passen! Je kunt in onze bruidsmodewinkel in Hilversum terecht voor de volledige collectie Randy Fenoli Bridal Nederland! Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zeist, Amersfoort, Baarn en omgeving.
 

Randy Fenoli Bruidsmode

Naast Randy Fenoli Bruidsmode hebben wij vele andere merken in ons assortiment. Onder deze merken behoren: Linea Raffaelli Bruidsmode en Maggie Sottero trouwjurk. Daarbij hebben we ook Plus Size Bruidsmode.

 
New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.9 uit 10 gebaseerd op 22 beoordelingen.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag