Sweetheart

Wie Sweetheart zegt, heeft het over een gerenommeerd bruidsmode merk in de bruidsmode wereld. New Styling beschikt over een nauwe samenwerking met het elegante merk. Diverse nieuwe trouwjurken van Sweetheart Bridal hangen in onze gezellige bruidsmodezaak in Hilversum. Service staat bij de zussen van New Styling Bruidsmode voorop, daarom kun je op het volgende rekenen:

  Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

  We leggen je helemaal in de watten

  Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

  Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

  Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

  Parkeren kan gratis voor de deur

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag direct een afspraak aan, en wie weet sta je binnenkort met een prachtige Sweetheart jurk voor de spiegel!

 

Sweetheart trouwjurken Sweetheart bruidsmode

Wat kenmerkt Sweetheart?

Sweetheart trouwjurken zijn speciaal bedoeld voor de jonge (of jeugdige) bruiden. Dit zie je direct naar voren komen in de mooie afwerking van de jurken. Sweetheart bruidsjurken bevatten vaak een mix van kokette en girly silhouetten met draperingen, lagen en ruches. De jurken staan bekend om zijn romantische elementen. Licht in gewicht en de comfortabele pasvorm zijn elementen die de jurken kenmerken. De trouwjurken van Sweetheart zijn geschikt voor elk soort gelegenheid, van trouwerijen op het strand tot in de kerk. In een notendop is Sweetheart Bridal samen te vatten als een bruidsjurk met goede kwaliteit en pasvorm voor een goed betaalbare prijs. De jurken hebben een klassieke, elegantie stijl met mooie detaillering. Onschuldig en ondeugend. Ben je op zoek naar een klassieke of moderne trouwjurk? Dan zit je goed bij de Sweetheart jurken van New Styling.

De formule

De kracht van New Styling zijn de diverse specialismen van de zussen en tevens eigenaresses. Jannie is op de hoogte van alle trends vanuit haar ervaring in de sales in marketing. Rian kan je helpen om precies die bruidsaccessoires te maken die je graag wilt. Helemaal custum made. Al vanaf 2003 zijn zij de gezichten van New Styling Bruidsmode. Zou je bijvoorbeeld nog wat aanpassingen willen doen aan je Sweetheart jurk? Dit kan bij 1 van de gespecialiseerde ateliers waar wij mee samenwerken. Het geheim van het succes zijn de liefde, plezier en passie die de zussen hebben voor de bruidsmode. Wil je graag wat ideeën bespreken over een Sweetheart jurk? Bel ons gerust vrijblijvend op.

Sweetheart bruidsmode

Sweetheart bruidsmode gezocht? Je bent van harte welkom bij onze bruidsmodezaak in Hilversum. Wij zijn gevestigd aan de Groest 108, waarbij je de mogelijkheid hebt om gratis te parkeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 035 631 61 98. Per mail zijn wij bereikbaar via: info@newstyling.nl.

New Styling Bruidsmode ontvangt een 9.9 uit 10 gebaseerd op  beoordelingen op de TPW site. 

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag