Hier tekenen wij voor!

Op jullie trouwdag wil je natuurlijk niks aan het toeval overlaten. Zeker niet alles wat te maken heeft met je bruidsjurk. Snappen we als geen ander. Het is spannend genoeg. Daarom zetten we nog even onze belofte aan jou op een rijtje. Hier tekenen wij voor!

Wij maken écht werk van jullie Grote Dag

We leggen je helemaal in de watten

Niets moet bij ons en (bijna) alles mag en kan

Je krijgt persoonlijk en eerlijk advies

Een jurk wordt bij ons jouw droomjurk

Parkeren kan gratis voor de deur

Wij kunnen alle jurken speciaal voor jou bestellen

Heb je een bepaalde bruidsjurk van één van onze bruidsmode merken gezien, maar vind je ‘m niet meteen terug op onze site? Geen probleem. Neem even contact op en dan komt het meestal wel goed. Van sommige bruidsmodemerken kunnen wij zelfs een zichtzending of showmodel krijgen. En wij kunnen je alles vertellen over de prijs en levertijden.

Vriendelijk en vrijblijvend advies

Als je bij de zussen van New Styling Bruidsmode een afspraak maakt, ben je tot niets verplicht. Wij adviseren je graag en goed over de stijlen en type trouwjurken in onze collectie bruidsjurken en accessoires. Jouw gevoel is daarbij alles bepalend. Neem dus alle tijd en laat je gevoel spreken. Andere plannen? Geen punt, even goede vrienden.

Jouw droomjurk wordt helemaal op maat gemaakt

Heb je jouw droomjurk gevonden dan wordt hij perfect op maat gemaakt. Wij werken met ateliers verspreidt door het hele land. Zo kan je dat atelier kiezen die het dichtst bij is of die qua openingstijden het beste bij je past.  Zo krijg je een perfect passende jurk waar je die mooie dag zelfverzekerd in zal stralen.

Aandacht, aandacht, aandacht

Het uitzoeken van een bruidsjurk is een geweldig leuk, maar ook intensief proces. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Zodat we alle tijd én aandacht voor je hebben. Maak een afspraak en neem gerust je moeder, zussen en een vriendin mee. Gezellig!

CBW Erkend

New Styling Bruidsmode is aangesloten het CBW. Dit garantiefonds geeft je als bruid nog meer zekerheid. Kijk maar eens op cbw-erkend.nl.

Maak een afspraak →

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag