Make your Day

Je trouwjurk is zo ongeveer het aller-, allerbelangrijkste als je gaat trouwen. Maar er is meer om jouw Grote Dag tot een onvergetelijke te maken. We bieden je graag wat inspiratie voor bijzondere locaties, fijne fotografen, culinaire catering en nog veel meer. Heb je zelf ook nog tips, laat het ons weten.

Sprookjes locatie!

De Hooge Vuursche

Een droomhuwelijk? Dat begint bij een sprookjesachtige locatie. Kasteel De Hooge Vuursche is een eigentijdse en luxueuze locatie in de bossen tussen Hilversum en Baarn. Een bevlogen team zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast is het Kasteel een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat jullie hier elkaar ook het JA-woord kunnen geven.

Trendy trouwfoto's!

Rosalie Mijnheer

Rosalie Mijnheer “mensen fotograaf” in elke vezel. Ze maakt trendy trouwfoto's en heeft al vele awards in de wacht gesleept. Lachen, genieten én mooie fotografie op je bruiloft! Journalistiek of romantisch, met een hoge fun-factor. Altijd ÉCHT!

Endearing Wedding Songs!

Jennifer Ewbank

Jennifers muziekgenre hoort als een maatpak bij een bruiloft. Met haar “Endearing Wedding Songs” draagt zij bij aan het onvergetelijke moment voor de newlyweds. Jennifers charmante verschijning achter haar witte babyvleugel zorgt voor de juiste entourage en maakt het plaatje helemaal af. Willen jullie echt iets speciaals? Jennifer kan ook een lied componeren over jullie persoonlijke verhaal!

Schitterende juwelen!

Eclissi

De mensen die het merk ECLISSI maken zijn de broers Mark en Stan Voogd. Mark is sinds 1998 actief als diamantair in Valenza, het hart van de high end juwelenproductie in de prachtige streek Piemonte. Samen maken de broers de unieke propositie van ECLISSI waar; handgemaakte juwelen van hoge kwaliteit in Nederland op de markt brengen. Niet via winkels, maar persoonlijk aan de eindconsument.

Romantisch trouwbankje

Trouwbankje.nl

Centraal bij Trouwbankje.nl staat natuurlijk het prachtige, witleren trouwbankje zelf. De ultieme ‘love seat’, waarop jullie het stralend middelpunt zijn van alle feestelijkheden. Arm in arm, hand in hand of cheek to cheek. Ruim genoeg voor jullie beiden én een volumineuze trouwjurk.

Kleding op maat!

Silhouet Maatkleding

Al jaren werken wij samen met Yvonne van het atelier Silhouet Maatkleding in Almere. Ambachtelijk vakmanschap, creativiteit en persoonlijke aandacht staan centraal. Zij verzorgt het vermaken van bruidskleding en levert maatpakken voor de bruidegom. Als bruidegom kan je zelf je stof, de voering en knopen bepalen. Daarna heb je een ruim aantal keuzes voor de vormgeving.

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag