Anna droeg haar verlovingsring al een jaar ongemerkt bij zich!

Geplaatst op 16 mei 2017

Anna droeg haar verlovingsring al een jaar ongemerkt bij zich

Dit is wel een heel origineel huwelijksaanzoek! Terry liet zijn vriendin Anna ruim een jaar met DE ring rondlopen, zonder dat ze het zelf doorhad!

Het begon allemaal toen Terry een bijzondere houten ketting voor zijn vriendin Anna maakte toen ze 1 jaar samen waren. Wat Anna niet wist, was dat Terry een verlovingsring in de ketting verborgen had.

Trouwring Amsterdam

Anna droeg de ketting elke dag, zonder te weten wat er recht onder haar neus verborgen zat. Na ruim een jaar maakte ze samen een reis naar Schotland en dat vond Terry het perfecte moment om DE vraag te stellen!

Trouwjurk Amsterdam

Vlak voor het voorstel vroeg Terry Anna om de ketting zodat hij er een mooie foto van kon maken op de rotsen. Toen pakte hij een mes om het zegel te breken die hij op het sieraad had gemaakt, ging op zijn knieën en haalde de ring tevoorschijn. Anna was compleet overrompeld maar toen ze doorkreeg wat er nu eigenlijk gebeurde, zei ze volmondig JA!

Ring anna nederland

Het heeft nog wel even geduurd voordat het bij Anna landde dat de ring de hele tijd al in de ketting had gezeten. “Was het echt al die tijd al daar geweest?!! Ik had het wel kwijt kunnen raken!!” riep ze uit!

Ring Anne trouwen

Het paar wil een intieme en ontspannen bruiloft in hun eigen tuin met familie en vrienden. Dat past bij wie we zijn, aldus Anna en Terry. Wij wensen hen veel geluk!

Bron: Huffpost.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag