Bruidslingerie

Geplaatst op 10 februari 2018

De mooiste bruidslingerie

Voor de mooiste dag in je leven wil je er natuurlijk perfect uitzien. Zorg daarom voor de juiste bruidslingerie onder je bruidsjurk. Bruidslingerie is geen gewone lingerie maar is speciaal ontworpen om te dragen onder je trouwjurk. De juiste bruidslingerie zorgt ervoor dat de vrouwelijke lijnen worden geaccentueerd en dat je trouwjurk volledig tot z’n recht komt. De aankoop van de bruidsjurk begint dan ook bij de juiste bruidslingerie!

Ons merk Poirier is gespecialiseerd in hoogwaardige bruidslingerie en accessoires. Door een aantal technische eigenschappen zorgt de bruidslingerie van Poirier ervoor dat de fit en look van je bruidsjapon worden geoptimaliseerd waardoor jij er die dag stralend uit zult zien.

Bruidslingerie is niet alleen belangrijk voor de huwelijksnacht, maar kan er ook voor zorgen dat je met zorg uitgezochte trouwjurk nog mooier zit! Hoog tijd dus om je eens te verdiepen in de prachtige wereld van bruidslingerie.

Welke bruidslingerie het meest geschikt is, is afhankelijk van de trouwjurk die je gekozen hebt. Heb je een strapless bruidsjurk met een mooie, laag uitgesneden rug? Dan is een gewone beha niet geschikt. Je zou met dit soort bruidsjaponnen kunnen denken aan een opplak bh. Ook is er de mogelijkheid om helemaal geen beha te dragen en je borsten mooi op hun plek te houden met speciaal soort duct tape, speciaal voor op de huid. Dit is vooral aan te raden voor bruidsjurken met een diep decolleté.

In steeds meer trouwjurken worden tegenwoordig al pads aan de binnenkant van de jurk gestikt. Zo ontstaat er een mooi push-up effect, ook zonder beha. Succes verzekerd! Twijfel je eraan of het goed zal blijven zitten? Dan is het fashiontape waar we het net over hadden een uitkomst.

Een goede pasvorm is niet alleen bij een beha belangrijk, maar ook bij een torselet. Een goed passend torselet staat prachtig onder een strapless bruidsjurk, omdat hierdoor het bovenstuk van je jurk mooi aansluit. Ook worden kleinere borsten mooi  opgepusht en grotere borsten worden ondersteund. Daarnaast maakt het het lijfje van je trouwjurk mooi egaal.

Naast de bh en torselet is er ook de bustier. Deze is korter als het torselet. Wil je vooral je buik mooi glad hebben dan raden wij je aan voor een torselet te kiezen. Maar soms is een torselet wat meer zichtbaar in een jurk met een dunnere stof of een wat korter lijfje en dan is een bustier weer een heel goede keuze voor de bruid.

Je beha, het torselet of de bustier kan je compleet maken met een mooie slip, string of hipster. Laat je keuze hierin ook weer afhangen van de door jouw gekozen buidsjurk. Een jurk die strak om je billen zit, vraagt om een string of hotpants. Zo voorkom je dat je het ondergoed in je trouwjurk ziet zitten. Ook adviseren wij vooral datgene te kiezen wat je gewend bent en wat voor jou als bruid het meest comfortabel zit.

Je bruidslingerie set kan je helemaal compleet maken met mooie kousen. Afgewerkt met een mooie ivoren band, maakt dit je bruidslingerie nog romantischer onder je trouwjurk.

Poirier bruidslingerie heeft een perfecte pasvorm en dus werken wij heel graag met dit merk. Het gaat er tenslotte om dat jouw trouwlook perfect om je heen zit. Laat je door ons adviseren en wij zorgen er voor dat jij als bruid straalt op jullie trouwdag en dan dus niet alleen vanwege die prachtige bruidsjurk maar ook door de juiste bruidslingerie daaronder.

Bekijk hier lingerie van Poirier tussen onze andere romantische bruidsaccessoires.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag