Je trouwjurk scoren tijdens de lockdown!

Geplaatst op 5 februari 2021

Ga je voor 31 augustus trouwen maar heb je nog geen trouwjurk? Meld je dan nu aan voor een huisbezoek bij 1 van de zussen van New Styling Bruidsmode. Dit is DE manier om die amazing trouwjurk toch nog op tijd te scoren tijdens de lockdown. De zussen van New Styling helpen je graag.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Stuur een mail naar info@newstyling.nl met je verzoek voor het huisbezoek. Vermeld hierin jouw telefoonnummer en trouwdatum.
  2. Wij nemen telefonisch contact met je op en spreken samen de voorwaarden voor een huisbezoek door.
  3. Je maakt een selectie van de trouwjurken die je mooi vindt op onze site.
  4. Daarna volgt een video call waarin we je de jurken showen en dan selecteren we samen jouw 8 tot 10 favoriete jurken. Deze nemen we mee om te passen zodat jij jouw droomjurk kan uitzoeken.
  5. Er mag 1 ander persoon, die binnen jouw 1,5 meter mag zijn, aanwezig zijn. Diegene kan helpen bij het passen van de jurken. Uiteraard adviseren wij hierin. Je kan anderen bij het passen betrekken door te videobellen.
  6. We dragen een mondkapje en houden ons aan de 1,5 meter regel. Natuurlijk is het belangrijk dat je gezond en dus klachtenvrij bent en dat je geen quarantaine verplichting hebt.
  7. Door alle maatregelen is het nu anders dan normaal maar we maken er evengoed een heel leuke passessie van waarin je trouwjurken kan passen in huiselijke sfeer!

Als je na 31 augustus gaat trouwen, kan je nu alvast een afspraak in onze knusse winkel maken voor na 3 maart. Er is dan nog voldoende tijd om een trouwjurk te bestellen en op maat te maken.

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag