Maggie Sottero in Say Yes To The Dress!

Geplaatst op 2 juni 2016

Vind jij het TLC programma Say Yes To The Dress ook zo leuk? Elke aflevering is het weer genieten als je het wel en wee van de bruiden in de bekendste bruidsmodewinkel van de wereld ziet. Kleinfeld is al sinds 1941 actief in de bruidsmode wereld en geeft met elke aflevering van Say Yes To The Dress (ook wel SYTTD) een inkijkje in het bruidsmode shoppen. Voor ons Nederlanders soms wat overdreven qua emoties, reacties en bv kosten van de trouwjurken maar een genot om even bij weg te zwijmelen.

Ga jij trouwen en zou jij bruidsjurken willen passen die je ook in SYTTD bij Kleinfeld voorbij kan zien komen? Kom dan naar New Styling Bruidsmode want wij verkopen de bruidsmode merken Maggie Sottero en Sottero & Midgley. Net als Kleinfeld in New York! Maggie Sottero en Sottero & Midgley hebben prachtige designs die je gewoon niet kan weerstaan en daarom hebben Kleinfeld in New York en New Styling Bruidsmode in Hilversum deze bijzondere merken in hun collectie opgenomen.

Kleinfeld, Randy Fenoli, Maggie Sottero  Maggie Sottero bruidsjurk
Hierboven zie je een bruid bij Kleinfeld met Randy Fenoli in de Maggie Sottero trouwjurk Adeline. Daarnaast de officiële foto van Maggie Sottero zelf.

De bruidsjurken van Maggie Sottero en Sottero & Midgley zijn stuk voor stuk kunstige ontwerpen. Deze designers willen dat elke bruid zich in hun trouwjurk op en top vrouw voelt. Van sluik vallende kanten bruidsjurken met een vintage uitstraling tot romantische prinsessen trouwjurken met schitterende swarovski kristallen en een zachte tule rok. Maggie Sottero en Sottero & Midgley hebben voor iedere bruid een trouwjurk die perfect bij haar past. En zoals je in Say Yes To The Dress vaak ziet, maakt DE trouwjurk van je dromen nog al eens wat tranen los.

maggie sottero Kirstie trouwjurk  Sottero-and-Midgley-Lydia-trouwjurk  Maggie-Sottero-Ladonna-trouwjurk

Bij Kleinfeld zorgt vooral Randy Fenoli dat bruiden tot tranen geroerd zijn als zij de droomjurk hebben gevonden. Randy is de verkoper van Kleinfeld in het TLC programma Say Yes To The Dress. Met zijn roze of paarse stropdas (met bijpassende sokken!) baant hij zich een weg door de duizenden trouwjurken in de voorraadkamer. Hij weet precies waar alles hangt. Hij weet precies hoe de bruidsjurken vallen. En Randy weet precies wat jij moet dragen, om er fantastisch uit te zien. Bij New Styling Bruidsmode zijn dat Rian en Jannie van de Visch. De zussen zorgen er samen voor dat jij dat magische gevoel krijgt wat bij bruidsjurken shoppen hoort.

Bruidsjurk-Layla-sottero-midgley-hoepel-strapless-tule  bruidsjurk-maggie-sottero-Luna-romantisch-bohemien-kant-strapless  gekleurd, exclusief, design, Maggie Sottero, Serencia

Uiteraard komen onze klanten niet vanuit heel de wereld naar onze bruidswinkel toe, zoals bij Kleinfeld het geval is. Maar de bruiden uit Nederland weten ons goed te vinden (en soms zelfs vanuit andere landen in Europa). Voor Maggie Sottero en Sottero & Midgley rijden bruiden graag vanuit omgeving Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Almere en natuurlijk ook ’t Gooi naar onze romantische bruidswinkel om  hun droomjurk te vinden.

Wil jij eens komen kijken en passen of de geweldige trouwjurken van Maggie Sottero en Sottero & Midgley jouw datzelfde gevoel geven als de bruiden voelden in Say Yes To The Dress bij Kleinfeld in New York? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak en wij nemen je mee in de wereld van de bruidsmode. Uiteraard op een iets minder hysterische manier als in Amerika bij Say Yes To The Dress. Tja, we blijven wel Nederlanders natuurlijk…

 

Terug naar blog

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag