Wat is hierop je antwoord?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Hoe is je trouwdag verlopen? Wat vonden de gasten van je jurk? Hoe was je ervaring met New Styling Bruidsmode? Stuur je verhaal, liefst met één of meerdere leuke foto’s naar info@newstyling.nl. Wij plaatsen je verhaal met jouw toestemming graag op onze website.

Bruid Marisha in haar Sincerity trouwjurk

Marisha

Lieve Jannie en Rian, Ik wil jullie enorm bedanken voor het vinden van mijn droomjurk! De hele dag heb ik staan stralen en de complimenten bleven maar komen, ook nog na de bruiloft. Jullie hebben mij zo goed geholpen van begin tot eind, daardoor durfde ik alles met jullie te bespreken en was het allemaal heel ontspannen en relaxed. Dank jullie wel! Het was een geweldige dag, mede dankzij mijn fantastische trouwjurk! Lieve groet, Marisha.

Bruid Krista in haar Stella York trouwjurk

Krista

Hoi Jannie en Rian, Wij hebben ondanks alle Corona omstandigheden een prachtige dag gehad! Het weer straalde en het was bijzonder om de dag zo intiem, met enkel de gezinsleden, te vieren. Als verrassing hadden zij 's middags een felicitatie-stoet geregeld. Vrienden, familie, collega's en zelfs kinderen uit mijn klas kwamen vanuit alle hoeken van het land om ons te feliciteren. Heel bijzonder om zo toch nog iedereen even gezien en gesproken te hebben. Ik heb er van genoten om mijn prachtige jurk eindelijk een hele dag aan te mogen hebben. Hij zat echt perfect! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de hulp bij het uitzoeken en het op maat maken van mijn droomjurk. Ik heb enorm veel complimenten gehad. Dank jullie wel! Liefs Krista.

Trouwjurk Enzoani bruid Betine.

Betine

Lieve meiden, nogmaals bedankt voor jullie hulp. We hebben een heerlijke dag gehad! Zal jullie zeker aanbevelen! Groetjes Betine.

Bruidsjurk Enzoani bruid Chantal

Chantal

Onze trouwdag was super! We hebben er echt van genoten. En wat een prachtige trouwjurk had ik op deze stralende dag aan. Bedankt voor de goede service en het vinden van mijn perfecte jurk! Groetjes Chantal.

Trouwjurk Randy Fenoli bruid Valerie

Valerie

We hebben een fantastische dag gehad, en de jurk... Whow! Iedereen vond hem zo mooi! Echt veel leuke complimenten gehad, zelfs van veel mannen! Dat gebeurt niet zo snel dat zij iets zeggen over kleding. Ik heb echt genoten in de jurk, echt de perfecte jurk voor mij! Nogmaals dank voor alles! Groetjes Valerie.

Trouwjurk Stella York bruid Inge.

Inge

Super bedankt voor alle hulp en advies voor het realiseren van mijn droomjurk. Zo veel complimenten gekregen voelde me een echte prinses. Jullie zijn een top team. Bedankt voor de goede service. Zal jullie zeker aanprijzen.
Groetjes Inge

Trouwjurk sincerity bruid Rosa

Rosa

Wij hebben zo genoten van onze trouwdag! Het weer werkte ook mee en ook de jurk is mij de hele dag prima bevallen. Bewondert door iedereen! Bedankt voor de goede service en zorgen die ik bij jullie heb gehad. Groetjes Rosa.

Bruid Gerriejanne in haar Blue by Enzoani trouwjurk

Gerriejanne

Dag dames, wij kijken terug op een mooie trouwdag. Bedankt voor jullie geduld en perfectie. Ik voelde me mooi. Groetjes Gerriejanne

Bruid Nicole in haar Stella York trouwjurk

Nicole

Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede zorg. De trouwjurk zag er prachtig uit en is goed in de smaak gevallen. Veel liefs Nicole en Mark.

Bruid Jacqueline in haar Maggie Sottero bruidsjurk

Jacqueline

Hoi Rian en Jannie, wat heb ik veel lieve reacties gekregen op mijn Maggie Sottero. Dankzij jullie goede service en advies! Natuurlijk vindt elke bruid dat zij de mooiste bruidsjurk had. Maar ik had niet alleen de mooiste jurk maar ook de knapste man! Liefs Jacqueline.

Bruidsjurk Stella York bruid Danique.

Danique

Mijn jurk was mede dankzij jullie echt fantastisch! Ik kreeg onwijs veel complimenten, manlief spande wel de kroon. Super bedankt voor jullie gastvrijheid en fantastische service. Ik zal jullie bij iedereen aanraden! Liefs Danique.

Bruid Kim in haar Sweetheart trouwjurk.

Kim

Wat hebben wij een super mooie dag gehad! Hoe speciaal is het om dit te kunnen vieren met iedereen die je lief hebt! Door jullie super aardige, spontane en eerlijke manier van werken heb ik mij de hele dag een prinses gevoeld en heeft het bij Yuri tot een traantje geleid! Ik wil jullie enorm bedanken bij het helpen van het vinden van mijn droomjurk, alsof het allemaal zo moest zijn. Lieve groeten, Kim.

Trouwjurk Maggie Sottero bruid samantha

Samantha

Lieve zussen, wij zijn weer terug van onze heerlijke bruiloft op Curacao. Wat hebben wij genoten van dit fantastische eiland en de liefde. Mijn trouwjurk paste perfect. Bedankt voor jullie geweldige service! Groetjes Samantha.

Bruid Roxanne

Roxanne

Lieve Rian en Jannie, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie fantastische hulp. Wij hebben een geweldige dag gehad 22 september 2017. En ohh wat voelde ik me prachtig in deze perfecte jurk. Liefs Roxanne.

Mieke als bruid op haar bohemian trouwdag!

Mieke

Ik was (en ben nog steeds) zó blij met mijn bruidsjurk. Ik heb me de hele dag op en top bruid gevoeld! Deze trouwjurk was perfect voor mij. Nogmaals dank voor jullie goede hulp en deskundige advies. Zonder jullie had ik waarschijnlijk een te krappe jurk gehad op de dag van mijn leven (in verband met mijn zwangerschap💗). Het ga jullie goed! Liefs, Mieke.

Trouwjurk bruid Daphne bruidsjurk

Daphne

Wij geniet nog volop na van de onwijs mooie liefdevolle dag met al onze familie en vrienden. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor al jullie hulp en adviezen bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Het was een feestje om samen met mijn moeder, schoonmoeder, tantes en vriendinnen langs te mogen komen om al die mooie bruidsjurken te mogen passen. En dan verliefd te worden op die ene jurk met die prachtige kanten rug maar dan wel met dat mouwtje van die andere jurk😉... en dat is gelukt! Mijn trouwjurk was prachtig, zat perfect en wat voelde ik mij mooi. Heerlijk! Bedankt en dat er nog vele mooie bruidjes mogen volgen! Liefs Daphne.

Bruid Portugal in bruidsjurk trouwjurk

Lisanne

Hoi Jannie en Rian, We zijn helaas weer thuis vanuit Portugal maar wat hebben we een fantastische dag gehad!! Elke minuut genoten, prachtig weer en een super goede sfeer met een intieme club gasten! Ik wil jullie bedanken voor alle hulp die ik heb gehad bij het vinden van DE bruidsjurk! Dankzij jullie flexibiliteit en hulp heb ik op onze bruiloft kunnen stralen. Ik voelde me echt 100% mezelf in de fantastische jurk en hij zat heerlijk! Een trouwjurk waarin ik gewoon over hekjes kon klimmen, das echt helemaal iets voor mij! Zonder jullie was dit nooit gelukt. Nogmaals BEDANKT! 😊 Liefs, Lisanne.

Jennifer

Jennifer

Lieve lieve dames, wat een magische dag hebben we beleefd. Ik heb zoveel complimenten mogen ontvangen over mijn perfect passende trouwjurk! Ik had van te voren nooit durven dromen dat ik er met 8 maanden zwangerschap nog zo mooi uit kon zien. Waanzinnig bedankt!! ❤️

Trouwjurk Marin in bohemian bruidsjurk

Marin

Ik wil jullie persoonlijk even bedanken. Jullie zijn geweldig!! Zo eerlijk en durven ook iets te laten zien/passen waarvan jullie denken dat het fantastisch zou staan. Ik heb samen met mijn man de mooiste dag van ons leven beleeft (I know it's a cliché) mede door de fantastisch trouwjurk die ik bij jullie heb gekocht. Echt super. Ik wilde graag dicht bij mezelf blijven en een bruidsjurk hebben die lekker zat. Nou dat is gelukt. Dank jullie wel!

Bruid stella york bruidsmode

Danielle

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie hulp en gastvrijheid. Zo veel geduld en zo veel passie voor jullie vak! Het was echt een geweldige ervaring! En wat straalde ik in mijn trouwjurk! Bedankt! Een hele blije en tevreden bruid! Liefs Danielle.

Trouwjurk Eva bruidsjurk bruid

Eva

We zijn inmiddels een week terug uit Noorwegen en hebben daar een prachtige trouwdag gehad!
Het weer was goed, iedereen zag er heel mooi uit, de ceremonie was mooi en de locatie was helemaal top. We hebben nog tot in de late uurtjes genoten. De trouwjurk kwam in de sneeuw heel mooi tot zijn recht. Iedereen was trouwens sprakeloos en vond mijn bruidsjurk prachtig! Nogmaals bedankt voor de goede service de afgelopen maanden! Groeten, Eva.

New styling Bunschoten spakenburg

Lilian

Meiden, ik wil jullie bedanken voor de fan-tas-tische service van New Styling Bruidsmode. Het is nu bijna 3 weken geleden, en nog krijg ik complimenten over mijn trouwjurk. Ik kan het dorp (Bunschoten Spakenburg) niet door, of mensen vragen mij waar ik die schitterende bruidsjurk gekocht heb..... "Nou; bij DE twee top zussen in Hilversum!" Bedankt voor de gezellige voorpret en jullie expertise! Groeten Lilian.

Esmeralda trouwjurk

Esmeralda

Het was een prachtige dag, boven verwachting. De trouwjurk die ik bij jullie gekocht heb was daadwerkelijk prachtig en ik voelde me op en top bruid. Ik voelde me echt een prinsesje en de bruidsjurk straalde dat ook helemaal uit. Bedankt voor jullie professionele hulp bij het (door)passen! Succes met jullie mooie bruidswinkel. Groetjes Esmeralda.

Ynske trouwjurk

Ynske

Dank jullie wel voor mijn prachtige jurk en de geweldige service! Wat een top tent draaien jullie! Groetjes Ynske.

Monique Trouwjurk

Monique

Hierbij een foto om jullie een indruk te geven van onze onvergetelijke dag. Ik heb zo veel complimenten gehad over mijn trouwjurk. Het is een prachtige jurk en ik wil nog even jullie beide bedanken voor de goede zorg! Groetjes, Monique.

Trouwjurk Marinka

Marinka

Lieve Jannie en Rian, Jullie hebben jullie werk fantastisch gedaan! Mijn bruidsjurk was zo prachtig mooi! Op alle foto's die zijn gemaakt is ie prachtig! Heel erg bedankt voor jullie kunde, geduld en liefde! Veel geluk en succes met jullie mooie trouwjurk winkel. Ik zal zeker jullie zaak aanraden aan andere bruiden! Groetjes Marinka.

Bruidsjurk Nadja

Nadja

Op 25 juni kon ik eindelijk mijn trouwjurk aan. Onze dag is was perfect en de jurk was echt fantastisch. Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor jullie goede service. Mijn man Bas zei op de dag "kon je maar elke maand even je bruidsjurk aan doen, prachtig". Een betere compliment kon ik niet krijgen. Ik wens jullie heel veel succes en geluk toe met jullie bruidsmodewinkel. Liefs, Nadja

trouwjurk Eva

Eva

Eindelijk mocht ik afgelopen 15 juli mijn prachtige trouwjurk een héle dag aan! Wat voelde het goed en wat heb ik veel complimentjes gekregen. We hebben enorm van onze dag en van elkaar genoten. Heel erg bedankt voor de gezellige pasafspraken, de super service en het vinden van mijn perfecte trouwjurk! Ik hoop dat jullie nog véle jaren samen jullie mooie werk mogen doen. Veel liefs, Eva.

Trouwjurk Angelique

Angelique

We hebben een geweldige dag gehad en ik heb onwijs veel complimenten ontvangen over mijn trouwjurk. Hij zat fantastisch! Ik heb de hele dag kunnen lopen en dansen. Alles bleef perfect zitten, inclusief de schouderbandjes. Wat vooral jammer is, is dat ik hem niet meer aan kan. Waarom hebben wij dat niet net als mannen....? Nogmaals dank voor alles! Ik zal jullie zeker aanraden bij vriendinnen die gaan trouwen. We hopen dat jullie nog veel mooie jaren tegemoet gaan met jullie fantastische bruidswinkel. Groeten, Angelique.

trouwjurk Maureen

Maureen

Hoi Jannie en Rian, Het heeft even geduurd maar hier alsnog wat foto's van ons huwelijk. Het was een prachtige trouwdag met familie en vrienden. Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn prachtige bruidsjurk. Die ligt nu bij de stomerij om vervolgens weer schoon in de kast te kunnen...wellicht wil mijn dochter hem later op haar eigen huwelijk dragen. Bedankt voor jullie hulp en advies. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere toekomstige bruiden. Hartelijk groeten, Maureen.

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag