Wat is hierop je antwoord?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Hoe is je trouwdag verlopen? Wat vonden de gasten van je jurk? Hoe was je ervaring met New Styling Bruidsmode? Stuur je verhaal, liefst met één of meerdere leuke foto’s naar info@newstyling.nl. Wij plaatsen je verhaal met jouw toestemming graag op onze website.

Daphne

Wij geniet nog volop na van de onwijs mooie liefdevolle dag met al onze familie en vrienden. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor al jullie hulp en adviezen bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Het was een feestje om samen met mijn moeder, schoonmoeder, tantes en vriendinnen langs te mogen komen om al die mooie bruidsjurken te mogen passen. En dan verliefd te worden op die ene jurk met die prachtige kanten rug maar dan wel met dat mouwtje van die andere jurk😉... en dat is gelukt! Mijn trouwjurk was prachtig, zat perfect en wat voelde ik mij mooi. Heerlijk! Bedankt en dat er nog vele mooie bruidjes mogen volgen! Liefs Daphne.

Janny

Lieve Jannie en Rian, Inmiddels is het ruim een maand geleden dat Robin & ik getrouwd zijn. Ik wil jullie hartelijk danken voor alle hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk, zelfs in de ceremonie is het naar voren gekomen. Hoe gaaf, met je vriendinnen een bruidswinkel in lopen allemaal op slag verliefd zijn op de jurk met glitter tule en uiteindelijk in dié jurk trouwen. Wat was het een fijne belevenis! Jullie winkel is geweldig, stijlvol en heel persoonlijk. Het was even spannend of de jurk op tijd zou zijn maar zoals jullie al verwacht hadden verliep alles perfect. De jurk zat als gegoten en voelde de hele dag fantastisch. Ontzettend bedankt voor alles, het was een belevenis om nooit te vergeten! Liefs, Janny.

Lisanne

Hoi Jannie en Rian, We zijn helaas weer thuis vanuit Portugal maar wat hebben we een fantastische dag gehad!! Elke minuut genoten, prachtig weer en een super goede sfeer met een intieme club gasten! Ik wil jullie bedanken voor alle hulp die ik heb gehad bij het vinden van DE bruidsjurk! Dankzij jullie flexibiliteit en hulp heb ik op onze bruiloft kunnen stralen. Ik voelde me echt 100% mezelf in de fantastische jurk en hij zat heerlijk! Een trouwjurk waarin ik gewoon over hekjes kon klimmen, das echt helemaal iets voor mij! Zonder jullie was dit nooit gelukt. Nogmaals BEDANKT! 😊 Liefs, Lisanne.

Jennifer

Lieve lieve dames, wat een magische dag hebben we beleefd. Ik heb zoveel complimenten mogen ontvangen over mijn perfect passende trouwjurk! Ik had van te voren nooit durven dromen dat ik er met 8 maanden zwangerschap nog zo mooi uit kon zien. Waanzinnig bedankt!! ❤️

Marin

Ik wil jullie persoonlijk even bedanken. Jullie zijn geweldig!! Zo eerlijk en durven ook iets te laten zien/passen waarvan jullie denken dat het fantastisch zou staan. Ik heb samen met mijn man de mooiste dag van ons leven beleeft (I know it's a cliché) mede door de fantastisch trouwjurk die ik bij jullie heb gekocht. Echt super. Ik wilde graag dicht bij mezelf blijven en een bruidsjurk hebben die lekker zat. Nou dat is gelukt. Dank jullie wel!

Danielle

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie hulp en gastvrijheid. Zo veel geduld en zo veel passie voor jullie vak! Het was echt een geweldige ervaring! En wat straalde ik in mijn trouwjurk! Bedankt! Een hele blije en tevreden bruid! Liefs Danielle.

Eva

We zijn inmiddels een week terug uit Noorwegen en hebben daar een prachtige trouwdag gehad!
Het weer was goed, iedereen zag er heel mooi uit, de ceremonie was mooi en de locatie was helemaal top. We hebben nog tot in de late uurtjes genoten. De trouwjurk kwam in de sneeuw heel mooi tot zijn recht. Iedereen was trouwens sprakeloos en vond mijn bruidsjurk prachtig! Nogmaals bedankt voor de goede service de afgelopen maanden! Groeten, Eva.

Lilian

Meiden, ik wil jullie bedanken voor de fan-tas-tische service van New Styling Bruidsmode. Het is nu bijna 3 weken geleden, en nog krijg ik complimenten over mijn trouwjurk. Ik kan het dorp (Bunschoten Spakenburg) niet door, of mensen vragen mij waar ik die schitterende bruidsjurk gekocht heb..... "Nou; bij DE twee top zussen in Hilversum!" Bedankt voor de gezellige voorpret en jullie expertise! Groeten Lilian.

Marijke

We zijn nog ontzettend aan het nagenieten van een geweldige dag. Ik heb zoveel complimenten gehad over mijn trouwjurk, die ik zonder jullie nooit zelf had uitgezocht! Heel erg bedankt voor alles 😊. Liefs Marijke.

Marieke

Hoi dames, Hierbij een foto van onze trouwdag, bedankt voor de mooie bruidsjurk! Groetjes Marieke.

Esmeralda

Het was een prachtige dag, boven verwachting. De trouwjurk die ik bij jullie gekocht heb was daadwerkelijk prachtig en ik voelde me op en top bruid. Ik voelde me echt een prinsesje en de bruidsjurk straalde dat ook helemaal uit. Bedankt voor jullie professionele hulp bij het (door)passen! Succes met jullie mooie bruidswinkel. Groetjes Esmeralda.

Ynske

Dank jullie wel voor mijn prachtige jurk en de geweldige service! Wat een top tent draaien jullie! Groetjes Ynske.

Monique

Hierbij een foto om jullie een indruk te geven van onze onvergetelijke dag. Ik heb zo veel complimenten gehad over mijn trouwjurk. Het is een prachtige jurk en ik wil nog even jullie beide bedanken voor de goede zorg! Groetjes, Monique.

Patricia

Mijn trouwjurk zat prachtig! En de hoge hakken heb ik het grootste deel van onze trouwdag aangehad. Daar viel de bruidsjurk natuurlijk het mooist bij. Groetjes Patricia.

Marinka

Lieve Jannie en Rian, Jullie hebben jullie werk fantastisch gedaan! Mijn bruidsjurk was zo prachtig mooi! Op alle foto's die zijn gemaakt is ie prachtig! Heel erg bedankt voor jullie kunde, geduld en liefde! Veel geluk en succes met jullie mooie trouwjurk winkel. Ik zal zeker jullie zaak aanraden aan andere bruiden! Groetjes Marinka.

Nadja

Op 25 juni kon ik eindelijk mijn trouwjurk aan. Onze dag is was perfect en de jurk was echt fantastisch. Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor jullie goede service. Mijn man Bas zei op de dag "kon je maar elke maand even je bruidsjurk aan doen, prachtig". Een betere compliment kon ik niet krijgen. Ik wens jullie heel veel succes en geluk toe met jullie bruidsmodewinkel. Liefs, Nadja

Eva

Eindelijk mocht ik afgelopen 15 juli mijn prachtige trouwjurk een héle dag aan! Wat voelde het goed en wat heb ik veel complimentjes gekregen. We hebben enorm van onze dag en van elkaar genoten. Heel erg bedankt voor de gezellige pasafspraken, de super service en het vinden van mijn perfecte trouwjurk! Ik hoop dat jullie nog véle jaren samen jullie mooie werk mogen doen. Veel liefs, Eva.

Angelique

We hebben een geweldige dag gehad en ik heb onwijs veel complimenten ontvangen over mijn trouwjurk. Hij zat fantastisch! Ik heb de hele dag kunnen lopen en dansen. Alles bleef perfect zitten, inclusief de schouderbandjes. Wat vooral jammer is, is dat ik hem niet meer aan kan. Waarom hebben wij dat niet net als mannen....? Nogmaals dank voor alles! Ik zal jullie zeker aanraden bij vriendinnen die gaan trouwen. We hopen dat jullie nog veel mooie jaren tegemoet gaan met jullie fantastische bruidswinkel. Groeten, Angelique.

Maureen

Hoi Jannie en Rian, Het heeft even geduurd maar hier alsnog wat foto's van ons huwelijk. Het was een prachtige trouwdag met familie en vrienden. Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn prachtige bruidsjurk. Die ligt nu bij de stomerij om vervolgens weer schoon in de kast te kunnen...wellicht wil mijn dochter hem later op haar eigen huwelijk dragen. Bedankt voor jullie hulp en advies. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere toekomstige bruiden. Hartelijk groeten, Maureen.

Suzan

Zoals beloofd hierbij een foto van onze dag 24 juni 2016. Wij hebben het fantastisch gehad, enorm genoten! En ik heb ook zoveel complimenten over m’n trouwjurk gekregen! Nogmaals bedankt! Groetjes Suzan

Ekolien

Voor onze bruiloft van 23 juni 2016 heb ik een prachtige trouwjurk bij jullie gekocht. Samen met de arm decoratie was de jurk perfect. Bedankt voor de fantastische pasvorm, mijn bruidsjurk zat de hele dag als gegoten! Ik voelde me er fantastisch in. Nogmaals bedankt voor jullie hartelijkheid en aandacht! Groetjes Ekolien,

Alies

Ik ben super blij met het resultaat van mijn trouwjurk, te meer omdat ik speciale wensen had (mouwen aan een strapless bruidsjurk en graag één geheel -geen hesje). Dat wisten jullie perfect te realiseren. Dank jullie wel daarvoor, ik beveel jullie romantische bruidsmodezaak van harte bij anderen aan. Groetjes Alies!

Melanie

Ik wil jullie bedanken voor al jullie geduld, advies, tijd, meedenken, enthousiasme, gastvrijheid, de fantastische ervaring maar natuurlijk vooral voor mijn bruidsjurk! Jullie hebben ervoor gezorgd dat mijn man mij de aller mooiste bruid vond en dat ik mij de hele dag echt bruid heb gevoeld. Naast de trouwjurk waren de accessoires ook helemaal perfect en maakte dat mijn look voor onze dag helemaal compleet! Bedankt meiden! Lieve groetjes Melanie.

Nadia

Lieve Jannie & Rian, Ons weddingweekend in Italië was fantastisch, magisch, onvergetelijk! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie goede advies & hulp bij de zoektocht naar dé trouwjurk. Mijn man vond mijn jurk geweldig en ook de andere gasten waren super enthousiast! Heel veel succes in jullie prachtige nieuwe pand! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen :-). Heel veel liefs,Nadia.

Alex en Saskia

Bedankt meiden! We hadden topdagen en de bruidsjurk was daar mede een grote bijdrage aan! Groetjes Alex en Saskia.

Linda

Lieve dames. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor mijn fantastische trouwjurk! Ik heb niets anders dan complimenten gehad en hem met heel veel trots gedragen! Bedankt voor de goede en snelle service! Groetjes Linda.

Marianne

Hierbij een paar foto’s van onze bruiloft in Zuid-Afrika met jullie prachtige trouwjurk!!! Heel erg bedankt voor jullie fantastische hulp en vriendelijkheid! Het was echt een geweldige ervaring en ook een fantastische dag! (Alleen jammer dat het zo snel voorbij is.) Groetjes Marianne.

Aline

We hebben echt een geweldige trouwdag gehad. Nogmaals heel veel dank voor jullie adviezen! Het uitzoeken en passen van mijn trouwjurk was heel bijzonder! Ik heb er erg van genoten! Aline.

Rebecca

De trouwjurk zat echt als gegoten!! Ik heb mij de hele dag super mooi gevoeld. Nog ontzettend bedankt voor alle hulp in de afgelopen maanden. Jullie zijn toppers. Veel succes verder met jullie mooie bruidswinkel. Liefs Rebecca.

Hierbij een paar foto's van onze geweldige dag met de perfecte trouwjurk! gr. Saskia.

Vraag afspraak aan

Stel ons een vraag